Jessica Alba:

Nå blir hun trebarnsmor

Jessica Alba deler gladnyhet med fansen.

MAMMA IGJEN: Superstjernen Jessica Alba skal bli mamma på nytt. Det har hun selv avslørt på Instagram, og det virker som hun og den lille familien gleder seg stort. Foto: Shutterstock, NTB scanpix
MAMMA IGJEN: Superstjernen Jessica Alba skal bli mamma på nytt. Det har hun selv avslørt på Instagram, og det virker som hun og den lille familien gleder seg stort. Foto: Shutterstock, NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Skuespiller og Hollywood-stjerne Jessica Alba (36) har over elleve millioner følgere på Instagram. Der legger hun ut både det ene og det andre, men natt til tirsdag norsk tid brukte stjernen profilen til noe helt spesielt.

Alba har fra før av døtrene Honor (9) og Haven (5), men har nå bestemt seg for å utvide familien. Hun og ektemannen Cash Warren (38) skal nemlig bli trebarnsforeldre. Det avslørte Jessica på snedig vis, ved hjelp av en søt video.

Den er sett over 1,6 millioner ganger og har allerede fått nesten seks tusen kommentarer.

Blir fem

Det er det populære Boomerang-konseptet Alba har valgt å benytte seg av. Videoredigeringsappen som kjendisene virkelig har latt seg elsk på, lar deg «loope» et klipp. Det vil si at det går igjen og igjen. Appen «looper» også videoen baklengs, og har derav fått navnet Boomerang.

Hollywood-stjernen, godt kjent for roller i filmer som «Into the Blue» og «Fantastic Four», står ved siden av barna i videoen.

De holder opp svarte ballonger, formet som tallene en og to. Den stolte moren, som står til høyre for dem, holder opp en tretall-ballong og stryker seg på magen.

«Cash og jeg blir nå offisielt i mindretall #babyonboard #herewegoagain #blessed», skriver den gravide stjernen.

Videoen er i relativt dårlig kvalitet, så det er vanskelig å se om hun har fått en synlig kul på magen ennå eller ikke. Det er heller ikke kjent når den nye familieutvidelsen kommer til verden, eller hvilket kjønn barnet blir.

Paret gleder seg derimot utvilsomt over den kommende babyen, og det virker som om deres eldste barn er klare for å bli storesøstre.

SUPERPAR: Cash Warren og Jessica Alba møttes i 2004, og er i dag foreldre til to små jenter. Nå skal paret få sitt tredje barn. Foto: NTB scanpix
SUPERPAR: Cash Warren og Jessica Alba møttes i 2004, og er i dag foreldre til to små jenter. Nå skal paret få sitt tredje barn. Foto: NTB scanpix Vis mer

Elsker å være mamma

Jessica møtte sin fremtidige ektemann Cash da hun spilte inn«Fantastic Four» i 2004. Superparet giftet seg fire år etter, i mai 2008.

Den vakre stjernen har flere ganger vist at morsrollen har endret henne til det positive. Hun har tidligere innrømmet på hjemmesiden sin at hun ikke fant seg selv før hun ble mor.

- Da jeg ble mamma, ble jeg endelig den personen jeg egentlig er, som jeg alltid burde ha vært. Det er den mest givende jobben i verden, skrev hun.

Hun har også fortalt til bladet Health at hun aldri var helt komfortabel med kroppen sin før etter hun hadde født.

- Jeg har brukt mer korte skjørt etter at jeg fikk barn. Tidligere gikk jeg aldri i det. Jeg var veldig usikker på meg selv. Nå føler jeg meg mye mer vel i min egen kropp. Jeg mener, hvem bryr seg? Det er virkelig ikke nødvendig å kaste bort tid på å bekymre seg over noe som egentlig ikke betyr så mye, sa hun.

LES OGSÅ: Barna får Angelina til å smile

Jessica Alba filmes på rød løper og er avbildet på stranden etter graviditeten, i forbindelse med ryktene om at henne har brukt korsett for å bli kvitt babykiloene. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer