Hilary Duff:

Nå blir hun tobarnsmor

Skuespilleren avslører at hun er gravid.

VENTER BARN: Hilary Duff kunne fredag avsløre at hun venter en liten jente sammen med kjæresten Matthew Koma. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: Hilary Duff kunne fredag avsløre at hun venter en liten jente sammen med kjæresten Matthew Koma. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I mars gjorde skuespiller Hilary Duff (30) det slutt med kjæresten Matthew Koma (30) på grunn av deres hektiske timeplaner.

I desember, åtte måneder senere, bekreftet «Younger»-stjernen at romansen hadde blusset opp igjen, og på Instagram kan Hilary nå bekrefte at duoen venter sitt første barn sammen.

Fra før av har skuespillerstjernen sønnen Luca Cruz Comrie (6), fra et tidligere forhold med ishockeyspilleren Mike Comrie (37).

- Gjett hva folkens, Matthew og jeg har laget en liten prinsesse og vi gleder oss, skriver 30-åringen på Instagram fredag.

Dater for tredje gang

Gjenforeningen av Hilary og Matthew kom som en overraskelse på fansen i desember.

Duoen, som er kjent for å ha et av-og-på-forhold, sammenlignet sitt eget forhold med det som det tidligere stjerneparet Selena Gomez (25) og Justin Bieber (24) hadde, i et intervju med talkshowet «The Talk» i desember.

- Det går fantastisk bra. Jeg mener, dette er tredje gang vi dater og jeg tror det ligger noe i det Gomez sier, at timing har mye å si. Alle gode ting er tre, sa hun, ifølge People.

Hilary og Matthew var sammen i noen få måneder før de gikk hver til sitt i mars i fjor.

- Jeg tror at man har en historie og en fortid med en man elsker, og bare fordi det ikke fungerer første eller andre gang, så kan det alltid fungere igjen. Så lenge det ikke er for mye skade skjedd, sa hun da hun gjestet «The Talk».

Skapte reaksjoner etter kyssebilde

Stadig deler den kjente skuespilleren private bilder på sin Instagram-profil. Blant annet av sønnen Luca.

Men da Hilary la ut dette bildet av sønnen, som er tatt i forbindelse med et besøk til Disneyland 2016, skapte det massive reaksjoner både i kommentarfeltet og i de utenlandske tabloidavisene:

Flere ga sterkt uttrykk for at man som forelder ikke skal kysse barna sine på munnen, og stemplet det hele som «upassende».

Reaksjonene ble til slutt for mye for skuespilleren som så seg nødt til å ta til motmæle, gjennom et nytt innlegg på profilen kort tid etter.

- De av dere som har kommentert at et kyss på munnen med fireåringen min er «upassende», kjør på: klikk «unfollow» med deres forskrudde dømmekraft, skrev hun.

Får internett til å koke

VELTRENT: Hilary Duff på settet av «Younger» i New York. Foto: NTB Scanpix
VELTRENT: Hilary Duff på settet av «Younger» i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det er imidlertid ikke bare privatbildene Hilary deler på sosiale medier som vekker oppsikt hos fansen.

I juni i fjor, under innspillingen av serien «Younger» i New York, dukket det opp bilder fra settet som fansen ikke kunne la være å kommentere.

Ikledd en trang, rosa kjole, hevdet flere at hun har «internetts fineste rumpe».

Fansen tok til Twitter for å hylle Hilarys nye former og spekulerte i om det kunne skyldes bruddet fra Matthew tidligere det året.

- Når barndomshelten din ikke blir narkoman og er like kul enda, skrev en bruker som kaller seg katekosciuszko.

- Hvorfor er alle plutselig så overrasket over hvor bra Hilary ser ut? Hun har jo alltid vært hot! skrev Twitter-brukeren «@victorgates66».

LES OGSÅ: - Jeg kan bære frem barnet som normalt

Thorbjørn Harr intervjues i forbindelse med at han er aktuell med Kafka på Nationaltheatret. Han har derimot fått enda mer oppmerksomhet for kysset med Hillary Duff på filminnspilling i Hollywood. Vis mer