Nå blir hun sommerbrud

"The Office"-skuespillerinnen går snart til alters...

GIFTEKLARE: Jenna Fischer og Lee Kirk kan snart kalle hverandre mann og kone. Her er paret sammen på en veldedighetstilsteldning i november. Foto: All Over Press
GIFTEKLARE: Jenna Fischer og Lee Kirk kan snart kalle hverandre mann og kone. Her er paret sammen på en veldedighetstilsteldning i november. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I sommer ble det kjent at Jenna Fischer (35) hadde forlovet seg med forfatter-kjæresten Lee Kirk, og nå avslører stjernen detaljer rundt bryllupet.

- Vi har skaffet lokale, mat og musikk så langt. Vi gifter oss neste sommer i Los Angeles, i et lite bryllup, forteller hun til People.

Skuespillerinnen, som spiller rollefiguren Pam Beesly i den amerikanske versjonen av "The Office" som vises på TV 2, forlovet seg med Kirk den 30.juni, mens paret var på ferie i Europa. Til People innrømmer 35-åringen at hun gleder seg veldig til bryllupet - og spesielt til maten.

- Jeg er glad i mat, så jeg har lyst til å ha virkelig god mat. Vi fant et fantastisk cateringfirma og smakte på mat i to timer til jeg var stappmett. Vi smakte på fire ulike hovedretter og rundt 12 forretter.

Dette blir Kirks første giftermål. Fischer har på sin side vært gift én gang tidligere - med regissør James Gunn. Skilsmissen var derimot et faktum i juli 2007.

Vi belønnergodekjendistips.Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon93076767eller sendsms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Gifter seg veldig snart

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer