SERIØST: 19-åringen er spent på hvordan det vil bli å bo sammen med kjæresten Mathias.  Foto: Privat
SERIØST: 19-åringen er spent på hvordan det vil bli å bo sammen med kjæresten Mathias. Foto: PrivatVis mer

Nå blir hun samboer

Sophie Elise Isachsen flytter fra Harstad til Oslo sammen med kjæresten.

SEOGHØR.NO: En av Norges mest profilerte bloggere, Sophie Elise Isachsen (19), har i alle år blogget om hverdagslivet sitt fra pikerommet hjemme hos foreldrene i Harstad.

TV 2 Bliss' seere ble også med hjem til 19-åringen i programmet «Bloggerne».

Nå tar Sophie Elise steget ut i voksenverdenen og flytter fra familiens hjem i Harstad til sin egen leilighet i Oslo som hun skal dele med kjæresten Mathias.

- Det er veldig skummelt. Vi er veldig like, men samtidig også ulike. Vi har vært venner fra vi var 11 år gamle, sier Isachsen til Seoghør.no.

Men forholdet er relativt ferskt. Da Seoghør.no møtte Sophie Elise på «Bloggerne»-premierefest fortalte hun at hun var singel.

Frykter krangler

Sophie Elise har aldri bodd sammen med en kjæreste tidligere og gruer seg til krangler om trivielle ting og daglige gjøremål.

- Jeg er redd det kan bli noen diskusjoner. Hvis han vil spille dataspill eller rote og ikke kan gjøre det og jeg ikke lenger kan ligge «stygg» i sengen hele dagen. Det blir spennende, sier 19-åringen som selvsagt gleder seg med å dele sitt første hjem med Mathias.

Leserne får stadig oppdateringer om Isachsens omfattende garderobe og klesskapet har etter årevis som moteblogger blitt stadig mer omfangsrikt. Derfor har hun bestemt at spisestuen blir gjort om til walk in-closet.

- Spisestuen blir gjort om til klesrom. Jeg må bare ha plass til klærne mine!

På bloggen kan Sophie Elises fans følge med på flyttelasset. Og det med litt nostalgi at 19-åringen forlater pikerommet i Harstad.

- Jeg pakker 19 år ned i store pappesker, og teller ned dager til jeg står i leiligheten og pakker det ut igjen. Nye minner skal skapes, og jeg er sikker på at de vil bli gode, de også. Jeg er glad jeg ennå kan si jeg har det barnslige håpet godt i behold! De som er gale nok til å tro de kan gjøre en forskjell, er de som gjør det, skriver hun på bloggen.

LES OGSÅ: 19-åringen tok lappen - så tok hun botox