Nå blir hun saksøkt atter en gang

Tidligere ansatt hevder «Toxic»-stjernen nekter å betale henne...

SAKSØKT: Britney Spears har blitt saksøkt av en tidligere ansatt barnepike, Ferial Zaltash, som hevder stjernen ikke lønnet henne for en måneds arbeid.  Foto: All Over Press
SAKSØKT: Britney Spears har blitt saksøkt av en tidligere ansatt barnepike, Ferial Zaltash, som hevder stjernen ikke lønnet henne for en måneds arbeid. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Britney Spears (28) har blitt saksøkt av en tidligere ansatt barnepike, som hevder stjernen ikke lønnet henne for en måneds arbeid.

«Toxic»-stjernen leier ofte inn ekstra hjelp til å passe sine to sønner Sean Preston (4) og Jayden James (5).

Den tidligere barnepiken Ferial Zaltash hevder popprinsessen ansatte henne som personlig assistent, i tillegg til stillingen som barnepike. Hun ble ansatt i 2007, og sa opp jobben en måned etter.

Zaltash hevder Spears fremdeles skylder henne 206.500 norske kroner for arbeidet. Så nå saksøker hun altså 28-åringen. Hun ber også om 117.000 kroner i renter, melder TMZ.

Dette har vært en tøff høst for Britney. I september ble hun anmeldt for seksuell trakassering av sin tidligere livvakt Fernando Flores.

I tillegg har Flores fortalt at popstjernen skal ha slått en av sønnene med et belte, og tvunget de to små guttene til å spise mat de var allergiske mot til de kastet opp.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: Her debuterer Britney i «Glee»