Nå blir hun modell!

Inger Lise Rypdal fronter nytt hudpleieprodukt.

FRONTPERSON: Inger Lise Rypdal representerer nå Garniers nye hudpleieserie for moden hud.  Foto: SCANPIX
FRONTPERSON: Inger Lise Rypdal representerer nå Garniers nye hudpleieserie for moden hud. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: De fleste kjenner henne som artist og skuespiller, men nå skal Inger Lise Rypdal (59) også forsøke lykken som modell.

I likhet med kjente navn som Vendela Kirsebom, Kari Traa, Mona Grudt og Guri Schanke har nemlig Rypdal takket ja til å representere kosmetikkgiganten Garniers nye hudpleieserie for modne kvinner - Garnier Vital Restore.

Ifølge kosmetikkgiganten ønsket de å finne en kvinne som matched merkets kjerneverdier på en best mulig måte og mener derfor at Inger Lise er perfekt.

- Vi er svært stolte over at Inger Lise har takket ja. Vi er sikre på at hun vil gjøre en veldig god jobb for merket og at norske kvinner vil relatere seg til henne på en bra måte, sier Lotte Mathilde Sørbråten, produktsjef for Garnier hudpleie, i en pressemelding. 

Ifølge produktsjefen er artistens fantastiske utstråling del av årsaken til at de valgte henne.

- Inger Lise er en av Norges mest folkkjære artister, med en positiv utstråling og masse sjarm. Hun er karrierekvinne, men også bestemor, hun er opptatt av å ta vare på seg selv og de rundt seg, hun er profesjonell og godt likt, sier Sørbråten.

Også PR ansvarlig Monica Børter Bekkhus mener Inger Lise er et ypperlig tilskud til Garniers norske modellgruppe.

- Disse er fantastiske representanter for merket på hver sin måte, og med sine ulike bakgrunner og personligheter illustrerer de at Garnier er for alle, sier hun. 
  
Inger Lise selv har ikke vært tilgjengelig for kommentar i denne saken.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Liker ikke å drite meg ut