Nå blir hun mamma

Kari Traa venter sitt første barn.

VENTER BARN: Flotte Kari Traa venter sitt første barn sammen med kjæresten Lars Haukom. Foto: Stella Pictures
VENTER BARN: Flotte Kari Traa venter sitt første barn sammen med kjæresten Lars Haukom. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Til høsten får Kari Traa (36) og kjæresten, ekstremsport utøveren Lars Haukom (36), sitt første barn, melder ukebladet Se og Hør Weekend.

Kari og hennes utkårede har vært kjærester siden i fjor høst. De møttes i luftrommet over den tidligere kulekjørerens hjembygd i Voss, da de begge er lidenskaplige fallskjermhoppere.
 
Etter et par ukers flørt sendte OL-stjernen et bilde av Lars i våtdrakt til sin mor, med teksten: «Din kommende svigersønn».

Kulekjøreren, som også driver sitt eget klesmerke med stor suksess, har tidligere innrømmet at hun har vært usikker på om hun ville finne den store kjærligheten.

- Jeg har gjort ting mannfolk ikke tør! Det er ikke rart jeg er singel - jeg skremmer dem vekk. Det var vel ikke sånn jeg hadde sett for meg livet. Folk jeg gikk på skolen med, har unger som tar lappen! Jeg gidder ikke lete, jeg har ikke tid til det, men jeg har lyst på familie, det vil vel de fleste ha, sa Kari Traa til Dagbladet i mars i fjor.


Nå ser det imidlertid ut til at det meste har ordnet seg for den flotte vossingen.

Kari Traa har ikke kommentert den glade nyheten overfor Se og Hør.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   

LES OGSÅ: - Det er ikke rart jeg er singel