Nå blir hun mamma

Modell Lara Stone og «Little Britain»-stjernen David Walliams skal bli foreldre.

FRA MODELL TIL MAMMA: Lara Stone er aktuell med denne sexy reklamen for Calvin Klein Jeans, som blant annet pryder Houston Street i Soho, New York. Neste år skal hun bli mamma for aller første gang. Foto: All Over Press
FRA MODELL TIL MAMMA: Lara Stone er aktuell med denne sexy reklamen for Calvin Klein Jeans, som blant annet pryder Houston Street i Soho, New York. Neste år skal hun bli mamma for aller første gang. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den nederlandske modellen Lara Stone (28) pryder for tiden bybildet i blant annet New York med en sexy reklamekampanje for Calvin Klein Jeans. Men snart må Stone bytte ut fotoshoots med bleieskift.

Hun og ektemannen, den britiske skuespilleren og komikeren Davis Walliams (41), venter nemlig sitt første barn. Det melder The Sun.

Walliams, mest kjent for suksesserien «Little Britain» annonserte selv den gledelige nyheten på Twitter torsdag kveld:
 
«Noen fantastiske nyheter. Min vakre kone Lara er gravid. Vi skal ha barn! Termin er neste år og vi kunne ikke vært lykkeligere. Dx».

Paret, som giftet seg i London i 2010, har også offentliggjort en uttalelse om graviditeten.

«Vi er veldig glade for å annonsere at vi venter vårt første barn. Vi er begge helt overlykkelige, men ber om at dere respekterer vårt privatliv i denne dyrebare tiden».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun har blokkert Justin fullstendig  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer