LESBISK STRIPPE-MORDER?: Britney skal være positiv til å bli med i Quentin Tarantinos neste prosjekt "Faster Pussycat! Kill! Kill!" Foto: All Over Press
LESBISK STRIPPE-MORDER?: Britney skal være positiv til å bli med i Quentin Tarantinos neste prosjekt "Faster Pussycat! Kill! Kill!" Foto: All Over PressVis mer

Nå blir hun lesbisk morder

- Dette er en ny start for Britney.

SEHER.NO: Britney Spears (26) ser nå ut til å få karrieren tilbake på skinner - med hjelp fra filmregissøren Quentin Tarantino (45) !

Ifølge Daily Telegraph gjør nemlig mannen bak "Pulp Fiction" og "Reservoir Dogs" nå alt han kan for å Britney til å bli med i sitt neste prosjekt.

Tarantino planlegger ifølge avisen å lage en ny versjon av filmen "Faster Pussycat! Kill! Kill!" fra 1966 - og vil ha Britney til å spille en lesbisk stripper, som begynner å drepe mennesker sammen med sine to venninner.

- Quentin er overbevist om at Britney vil være et perfekt valg, sier en kilde ifølge Daily Telegraph.

I filmen dreper karakteren Varla - som man håper Britney vil takke ja til å spille - en mann med hendene. I tillegg har hun sex-scener med en annen kvinne.

Men den skandaleombruste popartisten er godt vant til omdiskuterte jentescener, etter at hun kysset Madonna under MTV Video Music Awards i 2005.

Britney - som tidligere har spilt hovedrollen i den romantiske tenåringsfilmen "Crossroads" fra 2002 - hadde tidligere i år suksess med sin gjesterolle i sitcomen "How I Met Your Mother" på amerikansk TV.

Ifølge Daily Telegraph skal Britney være veldig positiv til Tarantinos kontroversielle rolletilbud.

- Hun er overlykkelig. Hun tror dette kan gi karrieren hennes en opptur, sier en kilde til avisa.

Det er foreløpig ikke kjent når den nye Tarantino-filmen vil få premiere. 

LES OGSÅ: - Britney til sengs med livvakten

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!