<strong>LAGER JULEKALENDER:</strong> SV-politiker Inga Marte Thorkildsen har laget en alternativ julekalender på bloggen sin.  Foto: SCANPIX
LAGER JULEKALENDER: SV-politiker Inga Marte Thorkildsen har laget en alternativ julekalender på bloggen sin. Foto: SCANPIX Vis mer

Nå blir hun kalenderpike

Men det er ikke helt som du tror...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:    SV-politiker Inga Marte Thorkildsen blir kalenderpike for en helt ny og litt annerledes type julekalender.

Til Dagbladet forteller Thorkildsen at hun har laget en alternativ julekalender på bloggen sin (ekstern link), hvor hun skal ta opp forbrukersaker hver dag frem til julaften.

Blant annet skal hun bruke julekalenderen til å fortelle om varer som truer barns trygghet. 

- Jula er en høytid hvor vi kjøper enormt mye varer og tjenester. I år lager jeg en alternativ julekalender på bloggen min der jeg vil ta opp forbrukersaker. Debatten om pelsdyr og det at så mange kjøper alternative julegaver, viser at mange ønsker å være etiske forbrukere, sier hun til avisen.

I den første luken har hun lagt tåteflasker og barneglass med miljøgiften bisfenol a. Dette fordi hun ikke ønsker å se slike produkter i butikken mer.

- Som småbarnsmor blir man ekstra opptatt av hva produkter som retter seg mot små barn egentlig inneholder. Jeg vil at mitt barn skal få helt trygg mat, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:    - Slutt å mobbe Erna for vekten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer