PAKKER KOFFERTEN: Kate Moss ønsker å gjøre franskmann av seg. Til våren pakker hun kofferten og tar med datteren til Paris. Foto: Stella Pictures
PAKKER KOFFERTEN: Kate Moss ønsker å gjøre franskmann av seg. Til våren pakker hun kofferten og tar med datteren til Paris. Foto: Stella PicturesVis mer

Nå blir hun franskmann

Etter 34 år i London har supermodellen gått lei...

SEHER.NO: Supermodell Kate Moss (34) planlegger å flytte til Paris, og har allerede betalt depositum på hele 188 million kroner, skriver FemaleFirst.

Dersom alt går etter planen flytter hun og datteren Lila, til den franske hovedstaden, allerede til våren.

- Kate ga beskjed til sjefene i modellbyrået sitt at hun ønsker å være i hjertet av moteverdenen, forteller en kilde til FemaleFirst.

For:

Etter 34 år i London føler Kate at hun trenger en pause – hun ser veldig frem til å starte sin nye franske livsstil.

I starten har supermodellen planer om å bruke leiligheten til avkobling i helgene, men ønsker etterhvert å bo der på permanent basis.

Fra leiligheten har man utsikt til Eiffel Tårnet, og eiendommen er i nærheten av Paris’ største Chanel butikk.

Til tross for sin franske utflukt, ønsker skjønnheten, som er sammen med The Kills rocker Jamie Hince, å beholde én eiendom i London, i tillegg til hjemmet i Cotswolds.

- Jamie er invitert nedover, men ønsker å beholde boligen sin i England, sier FemaleFirsts kilde.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Selvfølgelig vil jeg flytte