Nå blir hun fotball-enke

– Det kommer til å bli en del pendling mellom Norge og Spania det neste halvåret...

FLYTTER TIL SPANIA: Når Vadim Demidov flytter til San Sebastian, må Katarina Flatland belage seg på pendling, melder Se og Hør. Foto: Kirby Ann Basken/Seher.no
FLYTTER TIL SPANIA: Når Vadim Demidov flytter til San Sebastian, må Katarina Flatland belage seg på pendling, melder Se og Hør. Foto: Kirby Ann Basken/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: TV2-programlederen Katarina Flatland (21) og kjæresten Vadim Demidov (23) er samboere i Trondheim. Men i januar flytter fotballstjernen til San Sebastian i Spania, for å spille for den spanske toppklubben «Real Sociedad».

– Det kommer til å bli en del pendling mellom Norge og Spania det neste halvåret. Nå skal jeg først fullføre studiene frem til sommeren, før jeg bestemmer meg for hva jeg vil gjøre, sier Flatland til Se og Hør. 

Katarina studerer ernæringsfysiologi ved universitetet i Oslo.

I januar flyttet hun til Trondheim for å tilbringe mer tid med kjæresten. Men når Vadim flytter til San Sebastian, må Katarina uansett belage seg på pendling.

Paret traff hverandre for første gang under Norway Cup i sommer, hvor de begge deltok i en kjendiskamp. Møtet under kjendiskampen har altså endt i mer enn vennskap for fotballspilleren og den unge programlederen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Kjendisparet flytter sammen