Kourtney Kardashian:

Nå blir hun filmstjerne

Kourtney Kardashian er klar for å innta Hollywood på ekte vis.

FILMSTJERNE: Kourtney Kardashian har kapret rolle i film. Her med lillesøster Kim Kardashian. Foto: NTB
FILMSTJERNE: Kourtney Kardashian har kapret rolle i film. Her med lillesøster Kim Kardashian. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er lite den mye omtalte Kardashian/Jenner-familien ikke har vært borti, faktisk er det vanskelig å trekke fram noe i det hele tatt. Selv om de innen kort tid legger familiens realityserie på hylla, tyder mye på at de likevel ikke vil forsvinne med det første.

Onsdag kan nemlig den eldste søstera, Kourtney Kardashian (41), avsløre at hun nå på ekte vis skal innta Hollywood.

Familien har vært en del av den beryktede filmbyen lenge, men først nå har 41-åringen kapret en skikkelig filmrolle. Det bekrefter hun selv på Instagram. Til et bilde av seg selv med det som ser ut til å være et manus i hånda, skriver hun følgende:

«Studerer He's All That».

Filmen Kourtney referer til er en nyskapning av «She's All That» fra 1999. I den kommende filmen skal hun spille sammen med TikTok-stjerna Addison Rae (20), som hun har fått et nært vennskap til det siste året.

- Jeg er så takknemlig for alle mulighetene jeg har fått, og ingenting av det ville noensinne skjedd uten hver eneste en av dere, skrev 20-åringen selv på Instagram da hun hadde kapret hovedrollen.

Kourtney skal ifølge Raes innlegg på Instagram-story spille rollen som Jessica Miles Torres. Dette er imidlertid ikke Kourtneys første skuespillerjobb. Allerede i 2011 medvirket hun i såpeoperaen «One Life to Live», i rollen som Kassandra Kavanaugh.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer