Kourtney Kardashian:

Nå blir hun filmstjerne

Kourtney Kardashian er klar for å innta Hollywood på ekte vis.

FILMSTJERNE: Kourtney Kardashian har kapret rolle i film. Her med lillesøster Kim Kardashian. Foto: NTB
FILMSTJERNE: Kourtney Kardashian har kapret rolle i film. Her med lillesøster Kim Kardashian. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er lite den mye omtalte Kardashian/Jenner-familien ikke har vært borti, faktisk er det vanskelig å trekke fram noe i det hele tatt. Selv om de innen kort tid legger familiens realityserie på hylla, tyder mye på at de likevel ikke vil forsvinne med det første.

Onsdag kan nemlig den eldste søstera, Kourtney Kardashian (41), avsløre at hun nå på ekte vis skal innta Hollywood.

Familien har vært en del av den beryktede filmbyen lenge, men først nå har 41-åringen kapret en skikkelig filmrolle. Det bekrefter hun selv på Instagram. Til et bilde av seg selv med det som ser ut til å være et manus i hånda, skriver hun følgende:

«Studerer He's All That».

Filmen Kourtney referer til er en nyskapning av «She's All That» fra 1999. I den kommende filmen skal hun spille sammen med TikTok-stjerna Addison Rae (20), som hun har fått et nært vennskap til det siste året.

- Jeg er så takknemlig for alle mulighetene jeg har fått, og ingenting av det ville noensinne skjedd uten hver eneste en av dere, skrev 20-åringen selv på Instagram da hun hadde kapret hovedrollen.

Kourtney skal ifølge Raes innlegg på Instagram-story spille rollen som Jessica Miles Torres. Dette er imidlertid ikke Kourtneys første skuespillerjobb. Allerede i 2011 medvirket hun i såpeoperaen «One Life to Live», i rollen som Kassandra Kavanaugh.

Tok verden med storm

Addison Rae fra Lafayette i Louisiana flyttet tidligere i år til Los Angeles med familien for å satse på karrieren. Hun er blant de største på den populære appen TikTok, med over 71,1 millioner følgere, og droppet faktisk ut av universitetet for å leve av sosiale medier.

Men hva var det egentlig som gjorde at Rae tok av på TikTok?

«DRITTKJERRING»: Kourtney og Kim Kardashian flyr på hverandre i sesongens første episode av «Keeping Up with the Kardashians». Video: Hayu, sendes på TV 2 Sumo Vis mer

Hun kan nemlig takke selveste Mariah Carey for sin suksess. Ifølge Seventeen Magazine likte den verdensberømte artisten en video 20-åringen la ut, som igjen sørget for at hun gikk viralt.

Og resten kan man på mange måter si er historie.

Kourtney på den andre siden har vært blant verdens mest omtalte kvinner i over 13 år, siden «Keeping Up with the Kardashians» sendte sin første episde i 2007.

Slutt

Tidligere i år satte familien følelsene i sving hos fansen. Mens flere tok til tårene jublet andre over at «Keeping Up with the Kardashians» har fått en utløpsdato. Det er i alle fall ingen tvil om at sjokknyheten satte fyr på sosiale medier.

Kardashian-søstrene delte nemlig sitt farvel på Instagram i september, hvor de kunngjorde at siste episode kommer på lufta i starten av 2021.

- Jeg har filmet til programmet uten stopp i 14 år. Jeg følte ikke at det ga meg noe, og det ble giftig at det skulle okkupere såpass mye av livet mitt som det har gjort, forklarte Kourtney allerede i sommer.

Nå tar hun altså tid til nye prosjekter, og skal innta livet som filmskuespiller.

LES OGSÅ: Kardashian: Dette har ikke skjedd på 42 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer