STJERNE: Lena Kristin Ellingsen har blitt rikskjendis takket være NRKs suksess-serie «Himmelblå». Nå blir hun filmstjerne også.  Foto: Scanpix
STJERNE: Lena Kristin Ellingsen har blitt rikskjendis takket være NRKs suksess-serie «Himmelblå». Nå blir hun filmstjerne også. Foto: ScanpixVis mer

Nå blir hun filmstjerne

«Himmelblå»-skuespillerinnen spiller i norsk komedie.

SEHER.NO:  Lena Kristin Ellingsen (29) har blitt rikskjendis takket være rollen som Karoline i NRKs suksess-serie «Himmelblå», som nå er inne i sin tredje sesong.

Snart hopper imidlertid den flotte skuespillerinnen fra tv-skjermen til kinolerretet.

Ifølge VG skal nemlig 29-åringen, som for tiden er å se i stykket «Spring Awakening» på Oslo Nye Teater, spille i den kommende norske roadmovie-komedien «Umeå4Ever», som starter innspilling i neste uke.

Ellingsen skal spille kjæresten til hovedpersonen Stian, som er spilt av tidligere «Hotel Cæsar»-stjernen Sondre Krogtoft Larsen.

Det er Geir Greni, som har lang erfaring som kortfilm - og musikkvideoregissør, som er både produsent og regissør bak filmsatsingen.

Til VG forteller han at planen også er å vise filmen på kino i Sverige, og flere svenske skuespillere skal også komme på rollelisten.

I tillegg til Ellingsen og Krogtoft Larsen har også Jon Skolmen en sentral rolle i filmen.

«Himmelblå» vises på NRK 1 søndager klokka 20.10. Se Seher.no sin TV-guide her. 

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Jeg vil ikke basere livet mitt på sladder