STJERNE: Lena Kristin Ellingsen har blitt rikskjendis takket være NRKs suksess-serie «Himmelblå». Nå blir hun filmstjerne også.  Foto: Scanpix
STJERNE: Lena Kristin Ellingsen har blitt rikskjendis takket være NRKs suksess-serie «Himmelblå». Nå blir hun filmstjerne også. Foto: Scanpix Vis mer

Nå blir hun filmstjerne

«Himmelblå»-skuespillerinnen spiller i norsk komedie.

Publisert
SEHER.NO:  Lena Kristin Ellingsen (29) har blitt rikskjendis takket være rollen som Karoline i NRKs suksess-serie «Himmelblå», som nå er inne i sin tredje sesong.

Snart hopper imidlertid den flotte skuespillerinnen fra tv-skjermen til kinolerretet.

Ifølge VG skal nemlig 29-åringen, som for tiden er å se i stykket «Spring Awakening» på Oslo Nye Teater, spille i den kommende norske roadmovie-komedien «Umeå4Ever», som starter innspilling i neste uke.

Ellingsen skal spille kjæresten til hovedpersonen Stian, som er spilt av tidligere «Hotel Cæsar»-stjernen Sondre Krogtoft Larsen.

Det er Geir Greni, som har lang erfaring som kortfilm - og musikkvideoregissør, som er både produsent og regissør bak filmsatsingen.

Til VG forteller han at planen også er å vise filmen på kino i Sverige, og flere svenske skuespillere skal også komme på rollelisten.

I tillegg til Ellingsen og Krogtoft Larsen har også Jon Skolmen en sentral rolle i filmen.

«Himmelblå» vises på NRK 1 søndager klokka 20.10. Se Seher.no sin TV-guide her. 

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Jeg vil ikke basere livet mitt på sladder

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer