GIR ALT: - Jeg har blant annet sunget i Dubai foran 8000 mennesker, men dette er første gangen jeg gjør noe i Norge, forteller Negar Khan til Seher.no. Foto: Anders Myhren, Seher.no
GIR ALT: - Jeg har blant annet sunget i Dubai foran 8000 mennesker, men dette er første gangen jeg gjør noe i Norge, forteller Negar Khan til Seher.no. Foto: Anders Myhren, Seher.noVis mer

Nå blir hun artist

"Paradise"-Negar vil satse på musikken...

SEHER.NO: Torsdag kveld er det duket for den spennende sesongavslutningen i vårens heteste realitykonsept, nemlig Paradise Hotel på TV3.

Det er Petter Pilgaard (29), Kevin Guzon (27), Lene Sortevik (24) og Benedicte Valen som skal kjempe om seieren i kveldens siste episode. 

Bollywood-stjernen Negar Khan (24) var en av de 24 gjestene som var innom hotellet, og ifølge Onlinemagsinet har 24 åringen nå lyst å satse på en karriere som artist i Norge, og lanserer sin egen sommerlåt.

Til Seher.no forteller Negar, som har medvirket i flere indiske filmer, at hvis alt går på skinner, vil hun lansere et album etterhvert.

- Jeg har fått forespørsel fra publikum om jeg ikke kunne spille inn en låt, og blir dette en suksess, planlegger jeg også å gi ut et album, sier hun til Seher.no.

24-åringen skal gi ut to låter, en original og en remix, men vil foreløpig ikke avsløre mer om prosjektet.

- Tittelen på låta er foreløpig hemmelig, forteller hun.
- Det eneste jeg kan si om låta nå, er at den er som meg: Glad, sprudlende og sexy!

Tidligere har realitybaber som Linni Meister (23), Lene Alexandra Øien (27) og Aylar Lie alle prøvd seg på musikkfronten med variert hell, men Negar avviser at hun har mye til felles med sine brystfagre forgjengere.

- Jeg har mye erfaring fra før. Jeg har blant annet sunget i Dubai foran 8000 mennesker, men dette er første gangen jeg gjør noe i Norge.

Negar presenter låten for første gang på utestedet Comeback i Drammen 29.mai.
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Mamma så jentesexen på nettet