HENDENE FULLE: Skuespiller James Van Der Beek blir om få måneder far for tredje gang. Her er han avbildet med sønnen Joshua, som foreløpig er yngstemann, på en babyshower i New York i mai. Foto: FameFlynet
HENDENE FULLE: Skuespiller James Van Der Beek blir om få måneder far for tredje gang. Her er han avbildet med sønnen Joshua, som foreløpig er yngstemann, på en babyshower i New York i mai. Foto: FameFlynet Vis mer

Nå blir han trebarnsfar

James Van Der Beek kan se frem til både baby og ny TV-serie.

Publisert
SEOGHØR.NO: Knappe tre år er gått siden skuespiller James Van Der Beek (36) ble pappa for første gang, men allerede nå går skuespilleren livet som trebarnsfar i møte.

«Dawsons's Creek»-stjernen og kona Kimberly har siden Olivia (3) ankom hatt nok å gjøre, siden barn nummer to, lille Joshua (17 mnd), kom et drøyt år senere.

Og nå står altså tredjemann for tur, med termin i vinter. Det forteller den vordende moren på bloggen sin.

- Jeg føler meg latterlig velsignet. Jeg føler bare så mye kjærlighet, helt ærlig, sier Van Der Beek til People.

Tobarnsforeldrene har bestemt seg for å la babyens kjønn forbli en overraskelse til etter fødselen, og sier til People at de vil ta utfordringene med hele tre småbarn som de kommer.

- Jeg ble fortalt at to barn var tre ganger så tøft som ett, og at tre faktisk ikke er et like stort sprang. Hvis noen har erfart noe annet, vil jeg be dem om ikke å fortelle meg det, fortsetter 36-åringen spøkefullt.

I høst er det dessuten duket for et annet hjertebarn for «Mercy»-skuespilleren. Da blir han nemlig å se på amerikansk TV i komiserien «Friends With Better Lives»,  sammen med blant andre Brooklyn Decker (26) og «Entourage»-stjernen Kevin Connolly (39).

James Van Der Beek og Kimberly Brook giftet seg i august 2010.

LES OGSÅ: - Det blir en jente!


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer