POPULÆR: TV-serien «Petter Uteligger» ble ekstremt godt mottatt av seerne, og gjorde Petter Nyquist til et kjent fjes for mange nordmenn. Foto: Scanpix
POPULÆR: TV-serien «Petter Uteligger» ble ekstremt godt mottatt av seerne, og gjorde Petter Nyquist til et kjent fjes for mange nordmenn. Foto: ScanpixVis mer

Nå blir han tobarnspappa

«Petter Uteligger»-profilen bekrefter den gledelige nyheten på Instagram.

SEOGHØR.NO: I 52 dager levde fotograf Petter Nyquist som de hjemløse, og fikk kjenne kulde, skam og sult på kroppen. Resultatet ble den rørende TV 2-serien «Petter Uteligger».

Nordmenn landet over benket seg foran TV-en for å få med seg hver nye episode, og da seertallene rullet inn, ble det man allerede visste bekreftet: «Petter Uteligger» var en braksuksess.

Nå har Nyquist også grunn til å juble på hjemmebane; på Instagram bekrefter han nemlig at han venter sitt andre barn med samboeren Mari! Fra før av har de to datteren Ingrid sammen.

– Vi gleder oss masse til at vår lille familie kan bli komplett til sommeren, det kommer til å bli knallbra. Formen er fin og humøret er på topp, sier en lykkelig Nyquist til TV 2​.

LES OGSÅ: Mette-Marit ble rørt til tårer da hun møtte Oslos hjemløse