Nå blir han tobarnspappa

«Petter Uteligger»-profilen bekrefter den gledelige nyheten på Instagram.

POPULÆR: TV-serien «Petter Uteligger» ble ekstremt godt mottatt av seerne, og gjorde Petter Nyquist til et kjent fjes for mange nordmenn. Foto: Scanpix
POPULÆR: TV-serien «Petter Uteligger» ble ekstremt godt mottatt av seerne, og gjorde Petter Nyquist til et kjent fjes for mange nordmenn. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 52 dager levde fotograf Petter Nyquist som de hjemløse, og fikk kjenne kulde, skam og sult på kroppen. Resultatet ble den rørende TV 2-serien «Petter Uteligger».

Nordmenn landet over benket seg foran TV-en for å få med seg hver nye episode, og da seertallene rullet inn, ble det man allerede visste bekreftet: «Petter Uteligger» var en braksuksess.

Nå har Nyquist også grunn til å juble på hjemmebane; på Instagram bekrefter han nemlig at han venter sitt andre barn med samboeren Mari! Fra før av har de to datteren Ingrid sammen.

– Vi gleder oss masse til at vår lille familie kan bli komplett til sommeren, det kommer til å bli knallbra. Formen er fin og humøret er på topp, sier en lykkelig Nyquist til TV 2​.

LES OGSÅ: Mette-Marit ble rørt til tårer da hun møtte Oslos hjemløse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer