<strong>ACTIONHELT:</strong> Tom Cruise er mest kjent som actionhelt i diverse filmer. Nå blir han sangstjerne i musikalfilmen «Rock of Ages».  Foto: All Over Press
ACTIONHELT: Tom Cruise er mest kjent som actionhelt i diverse filmer. Nå blir han sangstjerne i musikalfilmen «Rock of Ages». Foto: All Over Press Vis mer

Nå blir han sangstjerne

Tom Cruise er mest kjent som actionhelt. Nå spiller han i sin første musikalfilm.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den amerikanske skuespilleren Tom Cruise (48), som blant annet har spilt i «Top Gun», «Den siste Samurai» og «Mission: Impossible», har fått en litt annerledes filmrolle. Han skal nemlig spille i filmen «Rock of Ages», som er basert på Broadway-musikalen med samme navn. I den nye filmen blir skuespillerens sangtalent satt på prøve.

Regissøren Adam Shankman, som også regisserte musikalfilmen «Hairspray» i 2007 forteller at Tom ikke måtte avlegge sangaudition.

- Jeg visste at Tom aldri ville takket ja til rollen hvis han tvilte på at det gikk bra, sier Shankman.


Videre forteller han at de hoppet rundt i stuen og high-fivet hverandre fordi Tom hadde så fantastisk stemme.

- Bestefaren var operasanger og Tom har tilsynelatende arvet noen av hans evner, sier Shankman.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han kjøpte en symaskin til bursdagen min!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer