- NÅ BLI HAN RAPPER: Musikkprodusenten og rapperen Snoop Dogg skal lære fotballstjernen David Beckham å rappe. Foto: All Over Press
- NÅ BLI HAN RAPPER: Musikkprodusenten og rapperen Snoop Dogg skal lære fotballstjernen David Beckham å rappe. Foto: All Over Press Vis mer

- Nå blir han rapper

Snoop Dogg skal lære fotballstjernen å rappe...

SEHER.NO: Musikkprodusenten og rapperen Snoop Dogg (39) avslørte nylig at han skal lære fotballstjernen David Beckham (34) å rappe.

Rapperen og Beckham kom i snakk da de spilte inn en reklame for Adidas nylig, og der ble de enige om at Beckham skulle få leksjoner fra Snoop Dogg.

- Beckham og jeg har vært venner lenge. Vår historie går langt tilbake. Han er som en bror for meg. Jeg skal lære ham å rappe nå, der er helt sikkert. Det kommer til å bli stort, sier Snoop Dogg til Now Magazine.

Selv om det kan virke litt usannsynlig, så har faktisk rapperen og fotballstjernen mye til felles.

- Jeg elsker fotball, på samme måte som han elsker hip hop, sier Snoop Dogg.

Beckham er ikke den eneste briten den amerikanske hiphopperen ønsker å arbeide med.

- Jeg har prøvd å komme i kontakt med Susan Boyle i en evighet nå. Hun er kul. Og Amy Winehouse er døds fet. Men hun har jeg allerede jobbet med. Nå er jeg klar for både Boyle og Bono.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ekteskapet i krise