Nå blir han pappa

- Han er helt fra seg av glede.

SLO IGJENNOM SOM BARNESTJERNE: Mario Lopez var en av flere barnestjerner som slo igjennom i TV-serien "Saved by the bell". Foto: Montasje
SLO IGJENNOM SOM BARNESTJERNE: Mario Lopez var en av flere barnestjerner som slo igjennom i TV-serien "Saved by the bell". Foto: Montasje Vis mer
SEHER.NO: Skuespilleren Mario Lopez - kjent fra TV-serier som "Saved by the bell" og "Pacific Blue" - har i flere år vært regnet som en av USAs mest ettertraktede ungkarer.

Men nå ser det ut til at beilerne må se langt etter 36-åringen. Ifølge bladet Star venter han nemlig barn med kjæresten Courtney Laine Mazza.

- Han er helt fra seg av glede, og har vært det helt siden han fant ut om babyen. Hun er omtrent tre måneder på vei og er sunn og glad, sier en venn av Lopez til bladet.

Mario skal selv ha avslørt nyheten under en Super Bowl-fest i sitt hjem i Los Angeles i februar, hvor han skal ha feiret graviditeten med å dele ut eksklusive sigarer.

Marios bestefar Rafael Trasvina har bekreftet nyheten, ifølge Star.

- Vi vet ikke om det blir gutt eller jente, men vi er veldig glade på Mario og Courtneys vegne, sier han til bladet.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901! 


LES OGSÅ: Slik får du aldri se ham igjen