Nå blir han pappa

Owen Wilson har endelig funnet lykken etter kjærlighetsbrudd og selvmordsforsøk.

BLIR PAPPA: Owen Wilson og hans ukjente kjæreste Jade Duell venter barn sammen.  Foto: All Over Press
BLIR PAPPA: Owen Wilson og hans ukjente kjæreste Jade Duell venter barn sammen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Hollywoodstjernen Owen Wilson (42), kjent fra filmer som «Marley & Me», «Wedding Crashers» og «You, me and Dupree», har hatt et tøft kjærlighetsliv de siste årene.

Skuespilleren fikk mye oppmerksomhet for sitt av-og-på forhold til filmkollega Kate Hudson (31), som han begynte å date i 2006. I 2007 tok imidlertid forholdet slutt, noe som førte Owen inn i en tung depresjon, som endte med at han forsøkte å ta livet sitt.

I 2008 ble filmstjernene nok en gang koblet til hverandre, og vinteren 2009 bekreftet paret at de hadde funnet tilbake til hverandre.

Senere samme år tok forholdet slutt for annen gang, heldigvis uten de dramatiske følgene fra 2007.

Etter bruddet med Kate, som nå er sammen med Muse-vokalist Matthew Bellamy, ble «Little Fockers»-stjernen koblet opp mot en rekke kvinner, og ble blant annet avbildet med en mystisk brunette under filminnspilling i Paris i sommer. 

Senere ble det kjent at skuespilleren hadde funnet lykken med relativt ukjente Jade Duell. 

Nå viser det seg også at paret venter sitt første barn sammen, og skuespillerens talsperson bekrefter den gledelige nyheten overfor People magazine.

- Owen Wilson og Jade Duell er svært glade for at de venter barn, sier skuespillerens talsperson til People.

Wilson har holdt en svært lav profil i mediene etter selvmordsforsøket i 2007, og har aldri uttalt seg om problemene han fikk den gang.

Ifølge People har han vært sammen med Duell i nesten ett år. Paret har imidlertid holdt privatlivet og forholdet ute av rampelyset.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Er hun Hollywood-stjernens nye flamme?