Nå blir han pappa på heltid

John Carew får se mye til sønnen Tyrese (6) fremover.

BRUKER SOMMEREN TIL BARNEPASS: Ifølge John Carews søster Elisabeth, vil fotballstjernen prioritere å være sammen med sin seks år gamle Tyrese i sommer. Foto: Stella Pictures
BRUKER SOMMEREN TIL BARNEPASS: Ifølge John Carews søster Elisabeth, vil fotballstjernen prioritere å være sammen med sin seks år gamle Tyrese i sommer. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Den norske fotballstjernen John Carew (30) er store deler av året travelt opptatt med spill på det norske landslaget og sin engelske klubb Aston Villa.

Men ifølge Se og Hør har Carew ikke planer om å gjøre som mange andre fotballspillere å bruke den etterlengtete sommerferien til å besøke eksotiske feriemål.

Han er nemlig travelt opptatt med å tilbringe tid sammen med sønnen Tyrese (6).

John kom ifølge bladet rett fra barnepass til bladet Elles sommerfest i forrige uke.

- Det er koselig å få storebror hjem til Oslo i sommer. Vi skal nok prøve å finne på ting innimellom, sånn som i kveld, men han er veldig travel når han først er hjemme. Han har alltid mange venner han skal treffe, men i sommer skal han først og fremst være pappa og tilbringe masse tid sammen med sønnen sin, sier Johns søster Elisabeth Carew (25) til Se og Hør.

John har tidligere sagt til bladet at han setter samværet med sønnen høyt.

- Når jeg er hjemme i Norge, er det aller viktigste for meg å tilbringe tid med sønnen min. Ettersom man blir eldre og har opplevd en del ting, blir det mer og mer åpenbart at det er familie og venner som er viktigst Til syvende og sist er det dem man har livet ut, har han tidligere sagt til bladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Green Day festet med Tone