Nå blir han pappa igjen!

VM-stjernen og kona venter sitt andre barn.

PÅ FERIE: Fernando og familien ble lørdag avbildet i det de steg ombord i et privatfly på vei til en ukjent ferie-destinasjon.  Foto: Stella Pictures
PÅ FERIE: Fernando og familien ble lørdag avbildet i det de steg ombord i et privatfly på vei til en ukjent ferie-destinasjon. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Det er litt over én uke siden Spania stakk av med seieren i fotball-VM i Sør Afrika, og siden da har flere av de spanske fotballheltene feiret med ferie og late soldager rundt om i verden.

For noen av spillerne er det imidlertid flere grunner til å feire enn VM-seieren.

Ifølge Daily Mail venter nemlig Liverpool-stjernen Fernando Torres (26) og hans kone Olalla sitt andre barn sammen.

Lørdag ble paret og deres ett år gamle datter Nora observert på en flyplass utenfor La Coruna i Spania, hvor de var i ferd med å stige ombord i et privatfly med ukjent feriedestinasjon.

Og bildene av Olalla viste da en tydelig babykul under brunettens grønne t-skjorte.

Den nye babyen har nok vært en gledelig nyhet for Liverpool-stjernen, som opplevde mye motgang under VM som følge av skader.
 
26-åringen pådro seg en strekk i en muskel i venstre lår i forbindelse med VM-kampen mot Nederland, og han har også slitt med en kne-skade, som gjorde at han gikk glipp av Europa League semi-finalen mot Atletico Madrid på slutten av forrige sesong.

Fotballstjernen har tre uker fri etter VM-deltagelsen, før oppkjøringen til Premier League starter opp igjen. Og 26-åringen ønsker da å tilbringe så mye tid som mulig med sin gravide kone og deres lille datter.

Torres og Olalla giftet seg i en privat seremoni i Madrid i fjor. Paret har vært sammen i ni år.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 
 
LES OGSÅ: - Her er VMs mest sexy spillere