Nå blir han morgenfugl

Arill Riise gjør TV-comeback. Etter flere år av skjermen dukker den tidligere NRK-mannen opp i TV2!

COMEBACK: Arill Riise blir frokostvert påTV2. Foto: TV2
COMEBACK: Arill Riise blir frokostvert påTV2. Foto: TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Arill Riise har takket ja til å bli programleder i TV 2s ”God morgen Norge” til høsten.

- Jeg ser på min nye jobb som en stor utfordring. Jeg trives godt i jobben jeg har i dag, men stusset ikke med å svare ja da jeg fikk tilbudet om programlederjobben, sier Arill Riise, som gleder seg til å ta fatt til høsten.

- I mine øyne har TV 2 den beste frokost-tv-sendingen, med en kombinasjon av seriøse nyheter og hverdagstemaer bundet sammen på en unik måte som gir en koselig start på dagen. Jeg er imponert over staben og apparatet rundt, sier Riise.

Riise blir Vår Staudes nye makker, og blir å se på skjermen annen hver uke fra høsten av. I TV 2 blir nyheten om Arill Riises ansettelse godt mottatt.

Arill Riise er 47 år, gift og har tre barn.


Familien er bosatt i Ålesund, og Riise vil fortsatt være bosatt der samtidig som han pendler til programlederjobben i hovedstaden. Riise er informasjonssjef i Fiskebåtredernes Forbund. Han er utdannet samfunnsviter ved Universitetet i Bergen og har 20 års erfaring fra NRK. Riise er i tillegg forfatter, og gir ut sin tredje bok til høsten.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer