Nå blir han industrimekaniker

Vegard Leite har en plan dersom han ikke lykkes med musikkarrieren.

FLOTT FINALE: Som Idol-vinner får Jenny platekontrakt med Universal, men også Vegard ønsker å lage egen plate i fremtiden.  Foto: Sølve Hindhamar/Seher.no
FLOTT FINALE: Som Idol-vinner får Jenny platekontrakt med Universal, men også Vegard ønsker å lage egen plate i fremtiden. Foto: Sølve Hindhamar/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fredag kveld ble Jenny Langlo (18) kåret til årets Idol med knapp margin foran konkurrenten Vegard Leite (19). Folk fra hele landet stemte frem 19-åringen fra Værlandet. Han nådde ikke helt opp i finalen, men er likevel fornøyd med sin egen innsats.

- Andreplass i Idol er helt fantastisk bra og jeg er storfornøyd. Jenny er utrolig flink og hun har et helt spesielt særpreg, sier han til Seher.no.


Da kjæresten Marianne Borgen meldte ham på «Idol», var Vegard travelt opptatt med å utdanne seg til industrimekaniker, og nå som Idol er over ønsker han å fortsette med lærlingplassen.

- Jeg kommer til å jobbe en del med musikk, men jeg vil fullføre fagbrevet som industrimekaniker. Senere kan jeg søke permisjon fra jobben og for å satse på musikken, sier han.


Leite har lærlingplass i Statoil og er ferdig utdannet i september. Selv om 19-åringen brenner for musikk føler han det er trygt å ha en utdannelse i tillegg.

- Jeg vil ha noe å falle tilbake på, og det er en veldig stabil jobb, sier han.

Selv om han sikrer seg en utdannelse vil ikke Vegard droppe musikken, og satser på å gi ut egen plate i fremtiden.
  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det ble for mye for meg å takle
Se videointervju her!


[obj:media:10537]


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer