Nå blir han historisk

David Beckham gjør det ingen mann har gjort før ham.

SKAPER HISTORIE: Ingen mann har tidligere prydet forsiden til bladet Elle.
SKAPER HISTORIE: Ingen mann har tidligere prydet forsiden til bladet Elle. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det internasjonale motebladet Elle ble stiftet i 1945, og har utgaver i mer enn 20 land. Nå tar den britiske versjonen en historisk avgjørelse, ved å sette en mann på den vanligvis kvinnedominerte forsiden.

Valget har falt på David Beckham (37).

- David Beckham er en nasjonalhelt. Han er et ikon, og Elle er kjent for å ha ikoner på forsiden. Hvem vil ikke se et bilde av verdens kjekkeste mann på coveret? Det kommer til å bli et samleobjekt, sier redaktør Lorrain Candy.

Mens det tidligere har vært menn på forsiden, har det alltid vært sammen med andre damer.

Beckham kastet sist klærne for H&M sin reklamekampanje i januar. På Elle-forsiden er overkroppen like bar, mens han stiger opp av badebassenget ikledd et par våte dongeribukser.

Beckham er mest kjent som fotballspiller, men er også et moteikon. I juli-utgaven av bladet innrømmer han at personligheten ikke nødvendvis ligner mediebildet av ham selv.

- Hvordan ville jeg beskrevet meg selv? Det foretrekker jeg at andre gjør. Jeg er nok litt sjenert, sier Beckham.   

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: David Beckham ble flau over sin egen reklame

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer