Nå blir han bestefar

Actionhelten Nicolas Cages svigerdatter er gravid.

BEGEISTRET: Ifølge sønnen skal actionhelten være fra seg av begeistring over at han nå endelig blir bestefar. Her avbildet sammen med kona Alice Kim. Foto: FameFlynet
BEGEISTRET: Ifølge sønnen skal actionhelten være fra seg av begeistring over at han nå endelig blir bestefar. Her avbildet sammen med kona Alice Kim. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Filmstjernen Nicolas Cage (50), kjent fra filmer som «Con Air» og «Face Off», blir i år bestefar for første gang.

Skuespillerens svigerdatter, kona til sønnen Weston, er nemlig gravid.

Danielle Cage fortalte Closer Weekly magazine at hun var gravid under Kasem Cares Foundation’s First Annual Fundraiser i Beverly Hills lørdag kveld.

- Det er en gutt. En stor gutt som veier mye. Jeg er veldig lykkelig. Det var ikke nødvendigvis planlagt, men det er utrolig velkomment. Vi er så glade for at vi nå venter barn, sa Danielle ifølge Contactmusic.com.

Weston forteller at hans berømte far gleder seg til å bli bestefar.

- Han var fra seg av begeistring. Reaksjonen hans var preget av lykke og glede. Familie er veldig viktig for oss. Pappa og jeg snakker sammen hver dag, og Danielle og jeg sendte han en meldig med bilde fra ultralyden som var en bekreftelse av det vi hadde trodd hele veien, sa filmstjernens sønn til Closer Weekly.

LES OGSÅ:   Angrep treneren med rundspark på restaurant

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer