- Nå blir forholdet mer seriøst

Blogger Sophie Elise Isachsen dro på ferie med svigermor.

FORELSKET: Sophie Elise Isachsen og Robin Johansson er svært forelsket og er for tiden på ferie i Spania med sine foreldre. Her under Vixen Blog Awards i januar i år.  Foto: Andreas Fadum
FORELSKET: Sophie Elise Isachsen og Robin Johansson er svært forelsket og er for tiden på ferie i Spania med sine foreldre. Her under Vixen Blog Awards i januar i år. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Siden september i fjor har toppbloggeren Sophie Elise Isachsen (20) vært sammen med svenske Robin Johansson - som også er blogger.

På bloggen deler Sophie Elise gjerne privatlivet med leserne og har blant annet skrevet om parets sexliv og fortalt at hun ønsker å stifte familie med Johansson.

På familieferie

I et nytt blogginnlegg forteller Isachsen at forholdet brått tok en seriøs vending når både hennes familie og samboerens mor blir med paret på ferie til Spania.

«Brått føles forholdet vårt hundre ganger mer seriøst for nå skal foreldrene våre introduseres for hverandre, og ikke minst være på ferie sammen i en uke. Jeg krysser fingrene for at alt skal gå bra,» skriver Sophie Elise på sin blogg.

- Aldri hatt det slik som dette

Sophie Elise, som bor sammen med kjæresten i Oslo, skriver at forholdet allerede var seriøst, men at familieferien viser at det nå virkelig er alvor.

«Vi, som de fleste andre i forhold, snakker jo om framtiden vår sammen men nå føles den plutselig så veldig nær. Som om den kom helt plutselig, og nå lever vi i den. Jeg har hatt et relativt seriøst forhold før men aldri slik som dette, for nå føles alt så realistisk på en måte.»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer