FORELSKET: Sophie Elise Isachsen og Robin Johansson er svært forelsket og er for tiden på ferie i Spania med sine foreldre. Her under Vixen Blog Awards i januar i år.  Foto: Andreas Fadum
FORELSKET: Sophie Elise Isachsen og Robin Johansson er svært forelsket og er for tiden på ferie i Spania med sine foreldre. Her under Vixen Blog Awards i januar i år. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Nå blir forholdet mer seriøst

Blogger Sophie Elise Isachsen dro på ferie med svigermor.

Publisert

SEOGHØR.NO: Siden september i fjor har toppbloggeren Sophie Elise Isachsen (20) vært sammen med svenske Robin Johansson - som også er blogger.

På bloggen deler Sophie Elise gjerne privatlivet med leserne og har blant annet skrevet om parets sexliv og fortalt at hun ønsker å stifte familie med Johansson.

På familieferie

I et nytt blogginnlegg forteller Isachsen at forholdet brått tok en seriøs vending når både hennes familie og samboerens mor blir med paret på ferie til Spania.

«Brått føles forholdet vårt hundre ganger mer seriøst for nå skal foreldrene våre introduseres for hverandre, og ikke minst være på ferie sammen i en uke. Jeg krysser fingrene for at alt skal gå bra,» skriver Sophie Elise på sin blogg.

- Aldri hatt det slik som dette

Sophie Elise, som bor sammen med kjæresten i Oslo, skriver at forholdet allerede var seriøst, men at familieferien viser at det nå virkelig er alvor.

«Vi, som de fleste andre i forhold, snakker jo om framtiden vår sammen men nå føles den plutselig så veldig nær. Som om den kom helt plutselig, og nå lever vi i den. Jeg har hatt et relativt seriøst forhold før men aldri slik som dette, for nå føles alt så realistisk på en måte.»

POPULÆR: Sophie Elise har vært med i alle sesongene av TV-programmet "Bloggerne". Her er hun sammen med kollegaene (f. v.) Kristin Gjelsvik, Suzanne Aabel, Chioma Anugweje og Marna Haugen.  Foto: Scanpix
POPULÆR: Sophie Elise har vært med i alle sesongene av TV-programmet "Bloggerne". Her er hun sammen med kollegaene (f. v.) Kristin Gjelsvik, Suzanne Aabel, Chioma Anugweje og Marna Haugen. Foto: Scanpix Vis mer

I forrige uke fjernet den søte bloggeren tatoveringen av en diamantring rundt ringfingeren, og håpet er å ha en ekte ring der i fremtiden.

«Men jeg tenkte ikke framover som betyr at jeg en dag håper på å få en ring på den fingeren, og da ser det jo ikke bra ut med en tatovering bak..»

Ba henne droppe bloggen

Kjærligheten har ikke alltid vært like lett for den flotte nordlendingen.

I et tidligere forhold ga en gutt henne et ultimatum hun ikke satte særlig pris på.

«En exkjæreste ba meg velge mellom han og bloggen. Det er ganske åpenbart hva jeg valgte og jeg har ikke angret et sekund, og ville ha tatt samme valg idag,» avslører hun i innlegget.

LES OGSÅ: - Måtte velge mellom kjæresten og bloggen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer