HELOMVENDING: Elin Tvedt dukket opp i høstens ''Skal vi danse'', og planla en ny tv-karriere. Men nå vil hun bruker mer tid på Milla (1) Foto: Anders Myhren/Seher.no
HELOMVENDING: Elin Tvedt dukket opp i høstens ''Skal vi danse'', og planla en ny tv-karriere. Men nå vil hun bruker mer tid på Milla (1) Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Nå blir Elin værmelder igjen

Elin Tvedt bråsnur etter comebacket i rampelyset.

SEHER.NO: Elin Tvedt gjorde TV-comeback i ''Skal vi danse'' i høst, men nå vil hun heller nyte livet på landet sammen med datteren Milla (1) og samboer Torgeir Steinstø.

- Det er helt fantastisk å kunne være tilstede når Milla er liten. Det er deilig å være hjemme og vite at dette er noe jeg aldri kommer til å angre på. Vi savner ikke storbylivet og har bestemt oss fro å bo her i hvert fall i tre år til, sier Tvedt til Her og Nå.

Men Tvedt har imidlertid ikke tenkt å melde seg helt ut av rampelyset. For nå går hun tilbake til røttene, og blir værmelder igjen. Denne gangen på Radio Haugaland.

- Jeg ser på dette mer som en tjeneste enn en jobb. De har spurt meg flere ganger, men da har jeg vært bundet av andre kontrakter, sier hun til bladet.

Men det er ingen ordinær værmelding. Tvedt har allerede lest inn alle mulige slags væralternativer, som settes sammen til en værmelding på radioen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   

LES OGSÅ: Endelig enig etter Elin-hetsen