GIR UT BARNEBOK: I slutten av oktober gir Dorthe Skappel ut barneboken "Sirkusprinsessen". Foto: Anders Myhren/Seher.no
GIR UT BARNEBOK: I slutten av oktober gir Dorthe Skappel ut barneboken "Sirkusprinsessen". Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Nå blir Dorthe forfatter

- Folk blir veldig overrasket.

SEHER.NO: I juni ble det kjent at Dorthe Skappel (46) skal bli bestemor for første gang, men det er ikke bare et barnebarn "God Kveld Norge"- programlederen har forberedt seg på de siste månedene. 

I slutten av oktober debuterer Skappel ifølge VG som forfatter med barneboken "Sirkusprinsessen", som hun både har skrevet og illustrert selv.

Og forlegger Arve Juritzen, som gir ut boken -som er beregnet på barn i alderen fra tre til fem år - tror den vil overraske mange.

- Vi har allerede vært ute og presentert boken,  for bransjen, og jeg har merket holdningen "Kjendis som lager barnebok..." Men når de først ser boken er reaksjonen en helt annen. Folk blir veldig overrasket. Dorthe har mange lag og talenter som er ukjente for folk, sier Juritzen til VG.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
 
LES OGSÅ: Dorthe ga datteren kjendisråd

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.