- Nå blir det mer tights

Eldar Vågan ble slåttt ut av "Skal vi danse", men vil fornye garderoben etter Tor Fløysviks overraskende rumpeskryt. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Eldar Vågan (52) måtte tåle blandete kritikker og røk ut av lørdagens «Skal vi danse». Etterr hovdesendingen lå Vågan sist, og tapte også danseduellen mot Cathrine Larsåsen.Ben Adams fra gruppen a1 var den eneste av kveldens deltagere som fikk toppscoren 40 poeng for en av sine danser.Men folkekjære Eldar Vågan kunne glede seg over mye skryt for rumpen sin, fra dommer Tor Fløysvik.- Rumpa di er fast og fin, sa Fløysvik, til mye humring fra salen.Fornyer garderobenTil Seoghør.no sier Eldar at han tar tilbakemeldingen som en stor kompliment.Han vurderer også å gjøre forandringer i garderobene etter Fløisviks kommentarer.- Nå skal jeg kjøre mer tights, månestøvletter og korte jakker, sier han med et smil. Vågan legger ikke skjul på at all dansetreningen har satt sine spor på både kropp og sjel. - Jeg har blitt i bedre form. Jeg har regnet på det og tar jo flere hundre knebøy om dagen.Men jeg er mer sliten i hodet. Alt må jo øves inn.Ikke skuffetVågan sier han ikke er skuffet over å ryke ut av dansekonkurransen, selv om han kunne bli den første deltageren over 50 som gikk helt til topps.- Jeg har kommet så langt at jeg ikke blir så veldig skuffet. Jeg har ikke noe godt kort i kveld, for jeg havnet i duell med standarddans. Det å danse riktig er ikke helt min greie, men jeg har fikset det og, sa han før den siste danseduellen.Vazelina Bilopphøggers var den eneste av de fire gjenværende deltagerne som ikke fikk danse i den siste delen av lørdagens program, men vil ikke spekulere om dette var utslagsgivende for at han havnet i danseduell.- Det vil jeg ikke spekulere i. Det er kommersielt TV, så alt kan skje, sier han til Seoghør.no.Vågan tar exiten med godt humør, selv om han kommer til å savne dansetrening med Elena.- Det gikk greit, men jeg kommer til å savne konkurransen. Dette er jeg helt avhengig av. Det blir som en slags rus. Man øver flere ganger i uken og skal prestere på direktesending. Han vil ikke røpe hvem som får stemmen hans i sendingene fremover. - Jeg deler garderobe med Ben, og han er sikkert glad for å slippe meg der. Han er i hard konkurranse med to ualminnelig vakre kvinner.  Elena er fornøyd med Eldar innsats i konkurransen.  - Han var flink både til å showe og danse, så jeg er kjempefornøyd med ham. Det var visst vår tur i dag, sier hun. Bli fan av Seoghør.no på Facebook her Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255 Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255. LES OGSÅ: - Får ingen frierbrev

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer