MER OG MER: TV2 planlegger enda en runde av Idol. Foto: SCANPIX
MER OG MER: TV2 planlegger enda en runde av Idol. Foto: SCANPIXVis mer

Nå blir det mer Idol

TV2 skal være i ferd med å planlegge enda en runde med den populære sangkonkurransen.

SEHER.NO: Årets Idol-konkurranse har så langt vært en stor seersuksess, og på tross av at tidligere sesonger av sangkonkurransen ikke har hatt like høye seertall, skal TV2 nå være i ferd med å planlegge enda en runde av suksessprogrammet, skriver VG.


Men i likhet med årets konkurranse, vil det også under neste års runde tas en pause mellom årets sesong og audition rundene. Dette for at de mange tv-seerne ikke skal bli for mettet av programmet.


Den amerikanske utgaven av Idol, som vises på tv-kanalen Fox,  har hatt kjempesuksess gjennom alle sesongene, mye på grunn av deres evne til å fornye konseptet underveis.


Og flere av personene fra den norske produksjonen har derfor, i forkant av årets sesong, vært i LA for å gå "i skole" hos Fox.


Ifølge Rolf  Wenell, prosjektleder i TV2,  er årets Idol-runde så langt en stor suksess, men han sier at det likevel ikke er tatt noen avgjørende beslutning i forhold til neste års runde.


- Det er veldig fristende å tenke fremover, men offisielt har vi ikke tatt noen beslutning, sier han til VG.


På tross av at Idol har vært en kjempesuksess for TV2 og flere av artistene involvert, er det endel som også har sett seg lei på konseptet.


Deriblant tidligere Idol- "treer" David Pedersen (21).


- Jeg føler vel at det begynner å bli nok nå. Nå har de liksom gjort en ny vri på det med folk som kan spille instrumenter og sånne ting for å få et innskudd i den delen der. Men det er klart at det har en underholdningsverdi, så vi får se hvor lenge det varer. Så lenge folk ser på det så er det jo tydelig at det er interesse for det, har David tidligere uttalt til Seher.

LES OGSÅ:
- Isabella ute av Idol