TRYGG: - Det gir en trygghet å kjenne låtene på forhånd, sa Tor Endresen til Seher.no etter sending. Men likevel holdt det ikke for den tidligere MGP-artisten. Foto: SCANPIX
TRYGG: - Det gir en trygghet å kjenne låtene på forhånd, sa Tor Endresen til Seher.no etter sending. Men likevel holdt det ikke for den tidligere MGP-artisten. Foto: SCANPIXVis mer

- Nå blir det juleturné

Seerne sviktet "Skal vi danse"-Tor.

Bildespesial fra kveldens sending nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  Tor Endresen måtte i kveld forlate "Skal vi danse" etter omdans mot Tore André Flo.

Jeg føler det gikk mye bedre andre gangen, sa Tor som fikk 26 poeng av dommerne.

 Endresen var på forhånd tippet som en av favorittene til å ryke ut, men håpet etter sin innsats på dansegulvet at han skulle klare å komme seg videre.

- Jeg føler det er en trygghet å kjenne alle låtene jeg danser til, sa han til Seher.no etter endt dyst. Men likevel holdt det ikke til videre dansing for den tidligere MGP-artisten.

- Det er trist å ryke ut, men det måtte skje en gang, sa han etter at nederlaget var et faktum.

Danse-Tor avslørte også at han allerede har planene klare for hva han skal gjøre de neste månedene.

- Nå blir det juleturné, sa han raskt til programlederne Guri Solberg og Kristian Ødegård.

Jublet for ti-poenger

Mens Tor Endresen måtte forlate parketten for siste gang, jublet Siri Kalvig for "Skal vi danse"-sesongens første ti-poenger.

- Det var sinnsykt deilig. Det var min beste dans så langt. Nå må jeg bare fokusere på armene mine, slik dommerne har bedt meg om, sier hun til seher.no.

Lene Alexandra Øien - som fikk 33 poeng av dommerne - jublet også over at hun unngikk en reprise av forrige ukes omdans.

- Jeg føler det gikk veldig bra. Men favorittdansen min er fortsatt tango, smilte hun etter sending.

- Har gjort det jeg kunne

Tore André Flo fikk lavest score av dommerne med 22 poeng, men håpet at hans matadorvåpen skulle bidra til å trekke det lengste strået. Han angret ikke på noe av utførelsen på dansegulvet.

- Jeg har gjort det beste jeg kunne, sa en sliten Flo etter omdansen. Den tidligere fotballspilleren fikk også støtte av Trine Dehli Cleve og Tor Fløysvik etter sitt andre forsøk.

- I dag satser jeg på konkurransemannen, sa Fløysvik, og fikk støtte av seerne.

En av de som jublet høyest etter kveldens innsats var skuespiller Mikkel Gaup.

- Jeg føler jeg har vært heldig med låtene jeg har blitt tildelt, sier Gaup - som ble sammenliknet av konkurrentene med John Travoltas rollefigur fra "Grease" - til Seher.no


Dette sa dommerne om danserne:
Tore Andre og Nadya danset paso doble til melodien «Cielo Andaluz» (22 ooeng)

Trine Dehli Cleve: -Gjenkjennelig passo doble. Starter med kappen. Du kunne ha brukt hele kroppen mer. Det som er imponerende er dine "twist turns". Nadya døde ikke, dere spilte rollen godt begge to.

Tor Fløysvik: -Du er showmann, men ikke karakterskuespiller. Men gøy å se på.

 Alexandra Kakurina: -Du prøver å gjennomføre så bra som mulig. Savner fart. Så mye Nadya og lite deg.Tor og Maria danset slowfox til melodien «Baby, it's could outside» (26 poeng).

Alexandra Kakurina: Jeg er veldig fornøyd med holdningen din. Vi savner bevegelse. Prøv å bevege kroppen.

Christer Tornell: Du har uttrykket. Du er sofistikert. Du tråkket litt på egget og virker redd for gulvet. Du har fin holdning. Men du er litt forsiktig.


 Trine Dehli Cleve: Du danser det veldig "gentle". Det er behagelig å se på. Skulle hatt litt mer energi i det du gjorde.Lene Alexandra og Tom-Erik danset quickstep til melodien «Too darn hot». (33 poeng) 

Tor Fløysvik: - Du gjør forbanna mye riktig, men har følelsen av at du sitter inne med en hemmelighet som du vil dele med oss. Vil gjerne ha deg litt råere.


Christer Tornell: - Jeg så at du hadde mer glimt enn det du har hatt før. Dansen var praktfull.


Alexandra Kakurina: - Jeg ønsker at du kommer litt ut av det rommet du sitter i. Ta den helt ut så blir det bra.Gaute og Elena danset engelsk vals til melodien «Only one Road». (29 poeng)

Trine Dehli Cleve: - Moren din er nok stolt av deg. Dette var kjempebra.

Tor Fløysvik: - Var redd du skulle bli for mekanisk. Det så jeg ikke. Det var flytende god dans. Jeg er veldig overrasket.

Alexandra Kakurina:- Dette var fantastisk. Har aldri sett deg så bra.


Mikkel og Therese danset jive til melodien «Footloose» (32 poeng).

Christer Tornell: - Du gjør et fantastisk løft i starten. Det var litt sur innimellom men når det gjelder showfaktor er du min samiske helt.

Tor Fløysvik: - Original koreografi. Jeg likte jiven veldig godt.

Trine Dehli Cleve: - Demp energien litt, så blir det bra.Siri og Lars Alexander danset rumba til melodien «Holding back the years» (35 poeng).


Trine Dehli Cleve: - Flotte løft. Men jeg ønsker at du bruker hoftene dine mer. Da blir det supert.

Alexandra Kakurina: - Uttrykket ditt er sensuelt. Du må jobbe med hvordan du plasserer føttene dine. Ellers en bra rumba.


Saken blir oppdatert.


Se bilder fra kveldens sending her:

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.