Nå blir det Jackson-reality

Usikkert om poplegendens barn skal filmes...

BLIR REALITY: Ifølge RadarOnline er Jackson-familien klar for å la et tv-team følge dem, men de er uenige om Michael Jacksons barn skal filmes. Foto: Stella Pictures
BLIR REALITY: Ifølge RadarOnline er Jackson-familien klar for å la et tv-team følge dem, men de er uenige om Michael Jacksons barn skal filmes. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ifølge RadarOnline vil Jackson-familien la hele verden få et innsyn i hverdagen deres, og de skal nå være klare for å lage sin egen realityserie.

Familien er imidlertid splittet i spørsmålet om hvorvidt de skal inkludere Michaels tre barn, Prince Michael (12), Paris (11) og Blanket (7)  i tv-serien som har fått navnet "The Jacksons: A family Dynasty".

Rebbie Jackson, Michaels eldste søster, ønsker ifølge nettstedet ikke å ta del i serien, og mener også at "Thriller"-sangeren ville mislikt det dersom barna hans ble vist på tv. Janet Jackson skal imidlertid ikke ha noe problem med å filme barna, skriver RadarOnline.


Michael Jacksons barn levde et liv i skjul mens stjernen var i live, og brukte som regel masker for å skjule ansiktene de få gangene de viste seg i offentlighet.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Fredspris-tabbe lurte Jackson-fans

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer