- Nå blir det hardtrening

Janne Formoe og Ingar Helge Gimle forbereder seg på den nye programlederrollen.

KLAR FOR FILMFEST: Janne Formoe og Ingar Helge Gimle gleder seg til å lede Amandashowet den 20. august. Foto: Anders Myhren / Seher.no
KLAR FOR FILMFEST: Janne Formoe og Ingar Helge Gimle gleder seg til å lede Amandashowet den 20. august. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med de nye Amanda-programlederne nederst i saken!

SEHER.NO: Årets Amanda-utdeling går av stabelen den 20. august, og torsdag ble nominasjonene offentliggjort på en pressekonferanse i Oslo.

Under pressekonferanse ble det også kjent at det er skuespillerne Janne Formoe (35) og Ingar Helge Gimle (54) som skal lede årets utdeling i Haugesund.

Til Seher.no forteller den nye programleder-duoen at de i likhet med Dorthe Skappel før Gullruten, kommer til å forberede seg godt med trening før showet.

- Ja, nå skal jeg legge meg i harddtrening. Nå skal jeg frem med en sånn strikk jeg har kjøpt og pilatesring. Vi skal trene, og vi skal svømme. Og bli litt sånn tan, få litt brunfarge, sier Gimle.


- Det blir ikke så mye grillmat i sommer, som det hadde blitt ellers, legger Formoe til.

Formoe og Gimle - som flere ganger har spilt mot hverandre i filmer - ser også frem til å pynte seg under festkvelden i august.

- Jeg vet i hvert fall at vi kommer til å pynte oss litt, for det er jo en festaften og vi skal hylle norsk film. Jeg slenger ikke bare på meg noe, det skal jeg love deg. Vi skal stå stilig sammen, sier Formoe.

Og Gimle er sikkert på at den vakre kollegaen kommer til å finne en kjole som tar pusten fra alle.

- Jeg leser litt sladderblader, og har lest på motepolitiet at hun får så mye seksere på de kjolene sine, så hun kommer til å bli stilig!

Til Seher.no sier Formoe, som er venninne med blant annet Pia Tjelta, Vanessa Rudjord og Synnøve Skarbø, at hun garantert kommer til å få motetips fra dem før festen.

[obj:media:9796]Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg kunne slanket meg eller lagt på meg  


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer