GJENFORENING?: Spice Girls-jentene har møttes for å diskutere fremtiden. Foto: AP/Scanpix
GJENFORENING?: Spice Girls-jentene har møttes for å diskutere fremtiden. Foto: AP/ScanpixVis mer

Nå blir det gjenforening

- Hun kommer sikkert i trøbbel for å avsløre dette...

SEHER.NO: De lovte at det aldri ville bli noe mer Spice Girls etter at deres forrige gjenforeningsturné var over, men nå se det ut til å vi får møte de fem superstjernene sammen igjen.

Den britiske tabloiden The Sun hevder jentene planlegger en kjempeopptreden under neste års fotball-VM i Sør Afrika.

"Dette vil bli gruppas aller siste opptreden", skriver avisa.

Det skal være Melanie Brown (34), som gikk under kallenavnet "Scary Spice", som forsøker å få til gjenforeningen av supergruppa som tok verden med storm på 90-tallet.

Hun skal allerede ha fått med Geri Halliwell (37), Emma Bunton (33) og Melanie Chisholm (35) på planene sine, men Victoria Beckham (35) skal være vanskeligere å overtale.

- Mel er bestemt på å få jentene tilbake sammen for verdensmesterskapet, og ønsker å gjøre det som en kvartett, dersom Victoria ikke stiller opp, skal en kilde ha uttalt til The Sun.

Det er ikke helt riktig ifølge hovedpersonen selv, Brown. På hennes Twitter-side bekrefter hun at jentene skal samles igjen, men ikke til VM i fotball.

- Verdensmesterskapet! Wow, pressen er så dumme. Jeg samler ikke jentene for VM i fotball, vi skal samles av andre grunner, skriver hun.

"Hun kommer sikkert i trøbbel for å avsløre dette", skriver kjendisnettstedet PerezHilton.com, som gleder seg til en eventuell gjenforening.

Men konkret hva planene er, det vil ingen si noe om foreløpig...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Jeg føler meg sexy