«Camp Kulinaris»:

Nå blir det full krangel på kjøkkenet

Runar Sørgaard, Anna Anka, «Paradise-Aurora» og Johanna Grønneberg er blant kjendisene som skal krangle i nye «Camp Kulinaris».

CAMP KULINARIS: Etter det Se og Hør erfarer er Anna Anka og Runar Søgaard blant deltakerne til den neste sesongen av «Camp Kulinaris». Foto: NTB Scanpix / Lars Eivind Bones, Dagbladet
CAMP KULINARIS: Etter det Se og Hør erfarer er Anna Anka og Runar Søgaard blant deltakerne til den neste sesongen av «Camp Kulinaris». Foto: NTB Scanpix / Lars Eivind Bones, Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er bare å holde seg før ørene, for det er en særdeles munnrapp gjeng som er hentet inn til den neste sesongen av TV3-serien «Camp Kulinaris». Etter det Se og Hør erfarer skal nemlig både den svenske Hollywoodfruen Anna Anka (48) og tidligere «Farmen kjendis»-deltaker Runar Søgaard (52) delta i neste sesong.

Sistnevnte var med i den aller første sesongen av realityserien «Svenske Hollywoodfruer», der tv-seerne fikk følge hennes luksuriøse liv i Los Angeles. Til tross for at hun ga seg etter første sesong, manglet det ikke på sjokkutspill og krangling fra den svenske, frittalende 48-åringen.

Da Anka returnerte til realityserien i fjor, var noe av det første som skjedde at hun hudflettet de andre Hollywoodfruene. Hun mente nemlig at det var hun som startet opp programmet, og var svært skuffet over deltakelsen til de andre.

VONDT: Det blir både skrik og blod på Camp Kulinaris-kjøkkenet når Terje havner i en stygg ulykke. Vis mer

Comebacket skulle ikke vare særlig lenge, og i april trakk Anka seg fra den kommende sesongen. Nå skal hun altså bytte ut det eksklusive Hollywoodlivet med kjøkkenarbeid og restaurantdrift i «Camp Kulinaris». Dermed er TV-seerne sikret kranglegaranti over grytene.

Til helgen reiser deltakerne til Kragerø, der innspillingen starter førstkommende mandag.

Provoserte på «Farmen»

Blant de andre deltakerne er Runar Søgaard. Også han har havnet i konflikter på tv-skjermen tidligere, og provoserte to av sine meddeltakere allerede den første dagen på «Farmen kjendis» - da han dro en spøk som ikke falt helt i god jord hos de andre.

Den gang fikk han tilsnakk av både Donna Ioanna og Svein Østvik (58) - etter å ha han tøyset med kroppsdelene til en død hare.

Runar Søgaard gjorde seg upopulær på gården allerede i første episode av Farmen Kjendis, da han tirret på seg både Donna Ionna og Svein Østvik. Vis mer

Med tanke på at konseptet «Camp Kulinaris» går ut på å lage mat - blant annet av avdøde dyr - skal man ikke se bort fra at Runar Søgaard muligens finner på noe sprell også på realitykjøkkenet til høsten.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Søgaard, uten hell.

Frittalende tv-profil

Søgaard får også selskap av en annen tidligere «Farmen kjendis»-deltaker, Johanna Grønneberg (39). Hun har opp gjennom årene vist seg å være svært frittalende, og vakte blant annet oppsikt da hun i 2012 uttalte at hun ønsket seg en orgasmefødsel.

TV-KLAR: Johanna Grønneberg skal være blant deltakerne i TV3s realityserie. Foto: Alex Iversen / TV 2
TV-KLAR: Johanna Grønneberg skal være blant deltakerne i TV3s realityserie. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Også hun havnet i konflikt da hun deltok i «Farmen kjendis», og viste seg å være en dame med bein i nesa da hun gikk ut og sa tydelig fra at hun ikke satte pris på når folk sier én ting på kamera og en annen av. Da siktet hun til en konflikt hun hadde hatt med Ole Klemetsen inne på gården.

FULL KRANGEL: Johanna Grønneberg og Ole Klemetsen gikk ikke overens på «Farmen»-gården, og sier de ikke har noe å gjøre med hverandre den dag i dag. Programledere: Jonas Hammer og Kine Falch. Video: Thea Hope Vis mer

På spørsmål fra Se og Hør om hun skal være med i Camp Kulinaris eller ei, svarer Grønneberg noe kryptisk:

- Om jeg skal delta i Camp Kulinaris? Hvis jeg i tilfelle skal være med, så skal jeg vinne og ikke bare delta. Her blir det gull, sølv og bronse. Ryktene skal ha det til at det skal være med svensker i år. De bør i så fall være raske med å ta bilder av skjærgården, for det går ikke lang tid før vi kaster dem på sjøen og hjem, sier hun.

«Paradise»-deltaker

En tredje deltaker som er godt kjent med krangling på tv-skjermen, er den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren Aurora Gude (28).

Det er ikke til å stikke under stol at den skandaleomsuste realityserien til TV3 står for en god dose drama og konflikter på skjermen, og Gude var også en del av dette da hun deltok i 2014.

REALITYSTJERNE: Aurora Gude er etter det Se og Hør erfarer blant deltakerne i neste sesong av «Camp Kulinaris». Foto: Marie Røssland
REALITYSTJERNE: Aurora Gude er etter det Se og Hør erfarer blant deltakerne i neste sesong av «Camp Kulinaris». Foto: Marie Røssland Vis mer

Siden den gang har hun både returnert til «Paradise Hotel», samt deltatt i Charterfeber, og nå blir hun altså å se i «Camp Kulinaris».

Overfor Se og Hør vil ikke Gude verken bekrefte eller avkrefte om det stemmer at hun skal delta.

Flere kjente navn

Radioprofil Niklas Baarli (30) skal også være blant deltakerne, men heller ikke han vil kommentere om det stemmer eller ikke.

- Det kan jeg ikke si noe om, sier han til Se og Hør.

Baarli og de ovennevnte deltakerne får også selskap av Pia Haraldsen (38), P4-programleder Michael Andreassen (47), komiker Sofie Frøysaa (30) og NRK-profil Abubakar «Abu» Hussain (32).

Kommunikasjonsrådgiver og pressekontakt Ellen Ihme vil ikke kommentere navnelista som skal kjempe på tv-kjøkkenet, men forteller at hun gleder seg vilt til at opptakene kommer i gang.

- Vi er overbegeistret over casten, bordet er dekket for fantastisk tv, sier Ihme.

LES OGSÅ: - Jeg er ikke streit

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer