Nå blir det bryllup!

"Farmen"-paret overrasket bursdagsgjestene.

BRYLLUPSPLANER: Ifølge Se og Hør Weekend skal "Farmen"-paret Silje Hvarnes og Gaut Grøtta Grav i pinsen ha fortalt venner og familie at de har forlovet seg. Foto: Seher.no, Sølve Hindhamar
BRYLLUPSPLANER: Ifølge Se og Hør Weekend skal "Farmen"-paret Silje Hvarnes og Gaut Grøtta Grav i pinsen ha fortalt venner og familie at de har forlovet seg. Foto: Seher.no, Sølve Hindhamar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: "Farmen"-paret Gaute Grøtta Grav (30) og Silje Hvarnes (28) forbereder seg ifølge Se og Hør Weekend på bryllup, etter å ha overrasket venner og familie med nyheten om en forlovelse i pinsen.

Venner av paret sier til bladet at at Gaute Grøtta Grav hadde bedt inn mange venner for å feire sin 30-års dag på Strømmen, hvor han bor sammen med Silje.

Midt under middagen skal Gaute ha reist seg opp for å holde en tale - hvor han avslørte at han noen dager i forveien hadde fridd til kjæresten.

Paret har ikke kommentert nyheten, men ifølge Se og Hør Weekend har både familie, venner og TV-kolleger fått høre om bryllupsplanene etter bursdagsfesten i pinsen.

Gaute og Silje møtte hverandre første gang under innspillingen av den populære TV 2-realityserien i 2007, men Silje har tidligere sagt at de ikke ble sammen før flere måneder etter at innspillingen var ferdig.

- Ærlig talt syntes jeg Gaute var utrolig kjip. Jeg hadde overhodet ingen følelser for ham under innspillingene. Det var flere måneder etterpå, da vi tilfeldigvis møttes i Oslo, at det sa pang, har hun tidligere sagt til TV 2 ifølge Se og Hør Weekend.

LES OGSÅ: Rapper om Farmen-Gaute

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer