Nå blir det bryllup

- Jeg trenger en mann som elsker Gud, sier TV-stjernen Meagan Good.

<strong>GIFTER SEG:</strong> Skuespilleren Meagan Good og hennes kjæreste DeVon Franklin skal gifte seg etter at de to forlovet seg forrige måned. Foto: Stella Pictures
GIFTER SEG: Skuespilleren Meagan Good og hennes kjæreste DeVon Franklin skal gifte seg etter at de to forlovet seg forrige måned. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: TV-stjernen Meagan Good (30) - kjent fra blant annet TV 2-serien «Californication» - kan begynne å forberede bryllup, etter at hun i forrige måned forlovet seg med kjæresten DeVon Franklin i Los Angeles.

At DeVon i tillegg til å jobbe som direktør for filmselskapet Sony Pictures også er en aktiv adventist, gjør at han oppfyller kravene Meagan tidligere har satt til en kommende ektemann.

- For at jeg skal gifte meg, må jeg møte en mann som er religiøs og elsker Gud. Og en som elsker det jeg har å tilby i tillegg til mitt utseende, har hun tidligere sagt til bladet Complex.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Avviser at Miley er forlovet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer