GIFTER SEG: TV-kjendis og komiker Thomas Leikvoll har forlovet seg med kjæresten Inga Reppe. Paret gifter seg i august, forteller han til Her og Nå. Her er turtelduene avbildet på innspillingen av TVNorge-programmet «Min mann kan» i fjor høst. Foto: Se og Hør
GIFTER SEG: TV-kjendis og komiker Thomas Leikvoll har forlovet seg med kjæresten Inga Reppe. Paret gifter seg i august, forteller han til Her og Nå. Her er turtelduene avbildet på innspillingen av TVNorge-programmet «Min mann kan» i fjor høst. Foto: Se og HørVis mer

Nå blir det bryllup

Til tross for at TV-profilen Thomas Leikvoll glemte å gå ned på kne...

SEOGHØR.NO: Går en travel sommer i møte!

TV 2-kjendis og komiker Thomas Leikvoll (42), er aktuell med «Sommerlatter» på Latter i Oslo - og bryllup! Det forteller han til Her og Nå.

- Vi gifter oss 10. august, røper han overfor bladet.
 
Leikvolls utkårede er Inga Reppe (31), som flyttet sammen med TV-profilen for to år siden. 42-åringen sier at paret ikke vil ha et spesielt stivt bryllup, men fokusere på å ha det morsomt.

Også frieriet, som fant sted på sommerferie i Hellas i fjor, var av det noe uhøytidelige slaget, kan moromannen avsløre.

- Først ga jeg henne ringen, men så glemte jeg å gå ned på kne. Så jeg måtte gjøre det en gang til, men det ble veldig romantisk likevel, sier han til Her og Nå.

Thomas Leikvoll og Inga Reppe har vært et par siden nyttårstider i 2011.
 
LES OGSÅ: Her er Margarets hemmelige romanse