Nå blir det bryllup

Fridde på scenen.

STJERNER: Daglige sendinger på P3 har gjort radioresepsjonistene enormt populære – noe som igjen har gitt dem roller i en rekke filmer og TV-serier. Fra venstre Tore Sagen, Steinar Sagen og Bjarte Tjøstheim. Foto: FameFlynet
STJERNER: Daglige sendinger på P3 har gjort radioresepsjonistene enormt populære – noe som igjen har gitt dem roller i en rekke filmer og TV-serier. Fra venstre Tore Sagen, Steinar Sagen og Bjarte Tjøstheim. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Bjarte Tjøstheim (46) har gjort stor suksess sammen med brødrene Steinar (38) og Tore Sagen (32) i Radioresepsjonen.

Nå blir det også suksess på hjemmebane - han skal nemlig gifte seg.

Tirsdag fridde NRK-profilen til kjæresten Kristin Huseby, som går under kallenavnet Cato, og fikk ja, skriver VG.

Frieriet fant sted under Radioresepsjonens liveshow «Radioresepsjonens postkasse postkasse postkasse!» på Rockefeller i Oslo.

- Tusen takk for hyggelige meldinger! Det ble en utrolig vakker kveld for meg! Takket være dere som var der, og selvfølgelig «Cato»! Klem, skriver Tjøstheim i en melding til sine gratulanter, ifølge avisa.

LES OGSÅ: Kvalmende, rørende og avgjørende minner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer