Nå blir det bryllup - og baby!

Den tidligere «Farmen»-deltageren har virkelig funnet lykken...

<strong>LYKKELIG:</strong> Tone Gudrun Fjalestad har gått fra å være «Farmen»-deltager til å være forlovet og vordende mor - og det er ikke med «Farmen»-flørten Eirik Fønstelien! Foto: Seher.no
LYKKELIG: Tone Gudrun Fjalestad har gått fra å være «Farmen»-deltager til å være forlovet og vordende mor - og det er ikke med «Farmen»-flørten Eirik Fønstelien! Foto: Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tone Gudrun Fjalestad (32), som deltok i TV2s populære realityserie «Farmen» i fjor, har erstattet det harde gårdslivet med en lykkelig familietilværelse.

Ikke lenge etter oppholdet på gården fant hun nemlig sin store kjærlighet, Roger Wardenær (25). Og nå venter både bryllup og baby for det forelskede paret! Det melder Se og Hør.

- Vi er veldig lykkelige og gleder oss til babyen kommer. Foreløpig ser det ut til at det blir en jente. Når barnet vokser, vokser både jeg og Roger som mennesker, sier den vordende bruden og moren til Se og Hør.

32-åringen hadde imidlertid en flyktig flørt med Eirik Fønstelien under «Farmen»-innspillingen, men nå har altså den søte «Farmen»-deltageren funnet lykken med Wardenær. Hun har termin i slutten av september, men bryllupet skal stå allerede til sommeren. Paret skal gifte seg til fjells - passende nok da forlovelsen også fant sted i friluftsomgivelser.

- Han gikk ned på kne på Holmenkollen Park Hotel, og holdt en vakker tale, avslører Fjalestad overfor Se og Hør.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Leter ikke etter kjæreste  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer