<strong>SUKSESSRIK:</strong> Modell Natalia Vodianova skal skilles fra milliardærektemannen. Enda godt hun er verdt millioner selv, blant annet takket være treårskontrakten med undertøysmerket Etam. Her avbildet i merkets vårkampanje.   Foto: Stella  Pictures
SUKSESSRIK: Modell Natalia Vodianova skal skilles fra milliardærektemannen. Enda godt hun er verdt millioner selv, blant annet takket være treårskontrakten med undertøysmerket Etam. Her avbildet i merkets vårkampanje. Foto: Stella Pictures Vis mer

Nå blir denne dama en skilt kvinne

Drømmeekteskapet til supermodell Natalia Vodianova har gått i oppløsning

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den russiske toppmodellen Natalia Vodianova (29) har levd et liv sikkert mange har misunt henne. Ikke bare har trebarnsmoren en kropp mange bare kan drømme om, hun har også en karriere verdt millioner - og en britisk aristokratektemann som er arving til flere milliarder kroner.

Men nå har altså deler av 29-åringens drømmetilværelse begynt å slå sprekker. Skjønnheten og ektemannen Justin Portman (41) skal nemlig skilles, etter ni års ekteskap. Det bekrefter Vodianova i et nytt intervju med ES Magazine ifølge DailyMail. Superparet skal allerede ha vært separert en periode.

- Det er utrolig trist. Det er en stund siden nå, men vi har ikke villet snakke om det - det vil vi ikke fremdeles. Vi er fortsatt i en svært sensitiv stilling og prøver å gjøre ting på en så vennskapelig måte som mulig, så jeg ønsker ikke å snakke om bruddet i det hele tatt, forteller hun i intervjuet ifølge DailyMail.

Ekteparet, som giftet seg i Storbritannia i november 2001, har tre barn sammen, og ifølge Vodianova er både Lucas (9), Neva (5) og Viktor (3), svært klar over hva som foregår i familien nå.

- Jeg tror aldri jeg vil få lyst til å snakke om dette offentlig, for strengt tatt er dette en sak mellom mannen min og meg, understreker hun bestemt i intervjuet.

Og selv om den vakre undertøysmodellen er motvillig til å fortelle om separasjonen, er ikke dette første gang ekteskapet har vist tegn til å rakne. Ifølge DailyMail tilbragte ikke ektefellene juleferien sammen i 2009. Da ferierte Vodianova og barna på den karibiske øya Antigua, mens Portman skla ha befunnet seg i Uruguay, der familien hadde én av sine luksuriøse eiendommer.

Etter dette oppstod ryktene om at ekteskapet var på gyngende grunn, noe Vodianova bestemt har avvist. Den siste tiden har skjønnheten likevel blitt koblet til en rekke andre menn, deriblant «Match Point»-skuespiller Jonathan Rhys-Meyers (33). De to spiller mot hverandre i filmen «Belle du Seigneur», som nettopp ble ferdiginnspilt.

Det er også blitt spekulert i om hun har vært involvert med den tidligere krigsfotografen Scott Douglas, og nylig er hun blitt koblet til finansmannen Alexander Peshko. Dermed kommer det kanskje ikke som et sjokk at hun innrømmer overfor ES Magazine at hun «definitivt» er blitt forelsket i en ny mann, selv om hun ikke ville navngi ham. Og de mulige kandidatene er åpenbart mange...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Tabu å ha på seg det samme to ganger  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer