ALDERSTEGN?: Demi Moore holder seg fortsatt utrolig godt til å være 47 år. Men nå hevder onde tunger at hun er i ferd med å bli innhentet av sin egen alder. Smilerynker, rynker ved øynene, rynkete nese og rynkete hals pekes på som bevisene etter di Foto: All over press
ALDERSTEGN?: Demi Moore holder seg fortsatt utrolig godt til å være 47 år. Men nå hevder onde tunger at hun er i ferd med å bli innhentet av sin egen alder. Smilerynker, rynker ved øynene, rynkete nese og rynkete hals pekes på som bevisene etter di Foto: All over pressVis mer

- Nå blir Demi innhentet av alderen

Er disse bildene beviset på det?

SEHER.NO: Det hevdes at Demi Moore har brukt en formue på å operere kroppen og ansiktet slik at hun skal se ut som en 30-åring. Neste måned blir hun 47 år, men nå begynner alderen å ta henne igjen. I hvert fall ifølge den engelske avisen Daily Mail.

Som bevis for påstanden legger de til grunn bildene av Demi fra en boklansering Los Angeles på mandag.

- Smilet hennes avslørte rynker under øynene og rynkete nese. Hun føler nok ikke at det er det ideelle resultatet etter å ha brukt 20.000 pund (ca 190.000 kroner) på å holde ansiktet aldringsfritt, for ikke å snakke om de 180.000 pundene (1,7 mill kroner) hun har brukt på legger, armer og kroppen, skriver Daily Mail.

Men det spørs om ikke den engelske tabloidavisen overdriver en smule, for fortsatt ser Demi fantastisk ut.


Demi Moore, som er gift med 15 år yngre Ashton Kutcher, har imidlertid alltid avvist at hun har lagt seg under kniven.

- Det er fullstendig usant, jeg har aldri gjort det. Men jeg vil aldri dømme de som har det. Hvis det er det beste for dem, ser jeg ikke problemet, sa hun til Marie Claire i august.

Moore har tidligere vært gift med sangeren Freddie Moore og skuespiller Bruce Willis. Sammen med Die Hard-stjernen har hun de tre barna, Rumer, Scout LaRue og Tallulah Belle. Etter at hun og Willis skilte lag i 1998, fant hun tonen med Kutcher i 2003. To år seinere giftet de seg.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Hva sier Demi til dette, Ashton?