TV-KLAR: Nadya Suleman ble kjent da hun i januar fødte åttlinger. Nå har hun takket ja til å la barna være med i et realityprogram på TV. Foto: AP
TV-KLAR: Nadya Suleman ble kjent da hun i januar fødte åttlinger. Nå har hun takket ja til å la barna være med i et realityprogram på TV. Foto: APVis mer

Nå blir de TV-stjerner!

14-barnsmor fyrer opp om skeptikernes knallharde dom.

SEHER.NO: Nadya Suleman (33) har blitt et kjent navn etter at hun i januar fikk åttlinger etter prøverørsbehandling.

Siden fødselen har åttlingmammaen, som i dag er mor til 14 barn, kontinuerlig vært i medienes søkelys, om det så gjelder rettighetene til de første bildene av barna eller problemer med hennes økonomi og bosituasjon.

33-åringen har fått stempel som PR-kåt, har flere ganger blitt anklaget for å være "besatt av Angelina Jolie", samt blitt kritisert for å forsøke å selge en video fra åttlingfødselen. Nå har hun skrevet under en kontrakt som binder alle 14 barna til å delta i et realityprogram for det europeiske TV-selskapet Eyeworks, melder BBC.

Over en periode på tre år mottar barna en sum på nærmere 1,6 millioner kroner. For dette må de la seg filme under spesielle milepæler, som for eksempel bursdager.

Ifølge nettstedet vil 15 prosent av inntektene bli plassert i et sikkert fond som barna vil få adgang til når de fyller 18 år. Innspillingen er ventet å starte 1. september, men først må en dommer godkjenne kontraktene.

- I steden for å ønske å skape et normalt liv for barna sine, har Nadya Suleman valgt å kommerisialisere og utnytte dem, og det virker som om det er planen hennes i framtiden også, har advokaten Paul Petersen tidligere uttalt.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Mediestorm for åttlinger!