Helene Olafsen:

Nå blir de samboere

Programlederen har kjøpt hus med kjæresten.

PÅ FLYTTEFOT: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen flytter sammen. Foto: Espen Solli
PÅ FLYTTEFOT: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen flytter sammen. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Senkveld»-programleder Helene Olafsen (29) og kjæresten Jørgen Nilsen (29) tar forholdet et steg videre. Etter rundt ni måneder som par flytter de nemlig sammen.

Dette avslører tv-profilen selv på Instagram tirsdag.

- Hohoho vi har akkurat kjøpt hus, jubler Olafsen i en post hvor hun har tagget sin kjære. På bildet kysser Nilsen henne mens hun smiler bredt og holder noe som kan se ut som en kjøpskontrakt i hånden.

Se og Hør har tirsdag kveld prøvd å kontakte Helene Olafsen uten hell.

Flyttet hjemmefra

I 2012 flyttet Olafsen fra barndomshjemmet i Oppegård til Oslo.

Overfor Aftenposten har 29-åringen tidligere beskrevet flyttingen nærmere sentrum som «et naturlig steg for å fortsette idrettskarrieren». I 2016 la hun imidlertid opp som toppidrettsutøver, men ble likevel boende i byen.

- Jeg har bodd på Sagene i fem år, det er og blir favoritt-bydelen. Her er det stille og rolig, kort vei til naturen og alt jeg trenger, er innen gangavstand, sa hun i fjor.

Saken fortsetter nedenfor.

RETRO: Stian Blipp er i dag en av landets mest profilerte programledere. Det mange - inkludert makker Helene Olafsen - har glemt, er at han deltok i «Norske Talenter» i 2009. Vis mer

Vennskap ble kjærlighet

Helene og Jørgen imponerte stort på parketten i TV 2-programmet «Skal vi Danse» i 2017, der de sammen gikk helt til topps.

I løpet av dansekonkurransen utviklet duoen et nært vennskap, som seinere skulle vise seg å bli kjærlighet.

I september i fjor bekreftet de nemlig overfor Se og Hør at de hadde tatt steget fra venner til kjærester. Paret kunne imidlertid i oktober fortelle at de foreløpig ikke var samboere, da Nilsen studerer til å bli helikopterpilot i en annen by enn Oslo.

Likevel avslørte turtelduene den gang at de tilbragte all tid de kunne sammen. Olafsen hintet også om at de på sett og vis bodde sammen, til tross for at det ikke sto svart på hvitt.

- Ikke helt ennå, nei. Ikke på ordentlig, sa hun til Se og Hør i høst, før Nilsen fortsatte:

- Jeg pendler mye fram og tilbake.

View this post on Instagram

Han her liker jeg skikkelig godt 🧡

A post shared by Helene Olafsen (@heleneolafsen) on

- Utrolig deilig

Da Dagbladet møtte paret i oktober kunne de også fortelle at den siste måneden hadde vært befriende, da de ikke lenger måtte skjule forholdet sitt.

- Ja, det har vært utrolig deilig, sa hun.

Saken fortsetter nedenfor.

HISTORIEFORTELLING: Stian Blipp forteller om hvordan han sjekket opp kona Jamina Iversen. Helene er midlertid ikke veldig imponert. Vis mer

Siden den gang har duoen vist sin kjærlighet for hverandre i offentligheten, og også i sosiale medier har de delt både videosnutter og bilder av hverandre.

Da paret i januar reiste på ferie sammen til Sri Lanka, ble blant annet turen godt dokumentert.

View this post on Instagram

Sri Lanka 🏄🏽‍♂️🇱🇰

A post shared by Jørgen Nilsen (@jrgnnilsen) on

Endte på sykehus

Dessverre gikk ikke reisen helt smertefritt for seg. Nilsen endte nemlig opp på sykehus etter å ha tråkket på en kråkebolle, og Olafsen delte den uheldige hendelsen på Instagram med oppdateringer om kjærestens tilstand.

Heldigvis endte det godt for Nilsen, som overfor Dagbladet kunne fortelle at uhellet hadde skjedd mens han surfet.

- Jeg var så uheldig og sparket stortåa borti en kråkebolle på vei inn fra surf. Det måtte en liten operasjon til for å få ut de lengste nålene som målte 2,5 centimeter, fortalte proffdanseren, og fortsatte:

- Jeg har i dag vært på legevakta, hvor de fant flere rester og fikk ut en del, men er fortsatt noen knekte biter som ligger ca. én centimeter inn i tåa. Så nå er det bare å holde foten høyt og lese til studiene.

HURRA: Helene Olafsen og dansepartner Jørgen Nilsen forteller om gleden etter å ha vunnet «Skal vi danse»-finalen på TV 2. Video: Sølve Hindhamar Vis mer

LES OGSÅ: - Vi hadde ikke råd til å fly hjem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer