Nå blir de samboere

Få dager etter at de ble observert sammen igjen, ryktes det at Johnny Depp og Amber Heard flytter sammen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I januar ble det slutt mellom Johnny Depp (49) og hans medspiller i «The Rum Diary» Amber Heard (27). Den bifile skuespilleren har siden bruddet hatt en flørt med franske Marie de Villepin (26), men forrige helg var Amber tilbake ved Depps side. 

De to ble fotografert hånd i hånd på en eksklusiv Rolling Stones-konsert i Los Angeles lørdag kveld, som de ankom i samme bil. 

«Pirates Of The Caribbean»-kjekkasen geleidet unge Amber rundt backstage på den trendy nattklubben Echoplex.

Nå er paret klar for å ta forholdet et steg videre og ifølge The Sun blir de to samboere. 

- Johnny har fortalt Amber at han vil gifte seg og ha barn med henne, sier en kilde nær skuespilleren til The Sun. 

Forholdet skal ha blitt mer seriøst etter at Amber fikk møte Depps to barn Lily Rose (13) og John Christopher «Jack» (11), som han har med eks-kjæresten Vanessa Paradis.

- De skal bo sammen med barna i hans hus i Sør-Frankrike. Hun er betatt av ham, men vil at han skal roe ned festingen og whisky-drikkingen før de planlegger bryllup, fortsetter kilden.  

Filmkollegaenes gjenforening kommer etter flerfoldige forsøk fra Depp på å vinne «The Playboy Club»-stjernen tilbake. Han skal ha bygget en bar på Bahamas-eiendommen sin som var en eksakt kopi av baren fra «The Rum Diary»-settet, der de varme følelsene først oppstod mellom de to.

«The Tourist»-stjernen har tidligere også oppkalt en strand på sin private øy i Bahamas etter den unge skjønnheten.  

Johnny Depp og franske Vanessa Paradis (40) gikk hvert til sitt etter 14 år sammen i fjor sommer. Kort tid før bruddet svirret det utroskapsrykter rundt Depp og «The Rum Diary»-motspilleren.

Se video med det flotte stjerneparet i videovinduet øverst i saken!

LES OGSÅ: Depp rocket scenen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer