Nå blir de samboere

- Det første jeg la merke til var at han hadde en fin sportsrumpe, forteller Cathrine Larsåsen.

SAMBOERE: Cathrine Larsåsen og kjæresten Morten Jensen har nå flyttet sammen i København.
SAMBOERE: Cathrine Larsåsen og kjæresten Morten Jensen har nå flyttet sammen i København. Vis mer
SEHER.NO: I desember i fjor ble det kjent at den norske stavhopperen Cathrine Larsåsen (23) har funnet lykken med den danske lengdehopperen Morten Jensen (27).

Og nå har de to blitt samboere, skriver Se og Hør.

Fredag flyttet den norske skjønnheten fra barndomshjemmet i Oslo til kjæresten i København, og overfor ukebladet innrømmer 23-åringen at hun er «svært forelsket» og ser frem til å få tilbragt mer tid med sin kjære.

- Jeg er veldig forelsket. Nå får vi tilbringe enda mer tid sammen. Jeg har funnet den perfekte gutten, sier hun til ukebladet.

Morten Jensen er en av Danmarks største friidrettsstjerner og har i likhet med Cathrine EM i friidrett i Barcelona som sesongens store mål.

Ifølge 23-åringen var det flere grunner til at hun falt for Jensen.

- Jeg så en gutt som sto med ryggen til meg på en idrettsbane. Det første jeg la merke til var at han hadde en fin sportsrumpe. Etterpå så jeg at han i tillegg var veldig kjekk, sier hun i intervjuet med denne ukens Se og Hør.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Nå har hun fått seg kjæreste