FLYTTER SAMMEN: «Paradise Hotel»-paret Emil Løvstad og Thea Bråten Christensen blir samboere, og er nå på utkikk etter leilighet.  Foto: Anders Myhren, Seher.no
FLYTTER SAMMEN: «Paradise Hotel»-paret Emil Løvstad og Thea Bråten Christensen blir samboere, og er nå på utkikk etter leilighet. Foto: Anders Myhren, Seher.no Vis mer

Nå blir de samboere

«Paradise»-paret: - Det blir veldig spennende...

SEHER.NO:  «Paradise Hotel»-deltagerne Emil Løvstad (22) og Thea Bråten Christensen (20) falt pladask for hverandre under innspillingen av TV3s omstridte realityserie i vår.

Og kort tid etter at de var kommet tilbake fra Mexico kunne paret bekrefte at de var blitt kjærester. 

Da Seher.no snakket med turtelduene i mai, fortalte de at de drømte om samboerskap og barn, og nå ser det ut til at hvertfall ett av de to ønskene går i oppfyllelse.

I helgen avslørte nemlig Thea på sin hjemmeside (ekstern link) at hun og Emil leter etter en leilighet sammen.

Og mandag bekreftet de overfor Seher.no at de skal bli samboere.

- Ja, vi skal flytte sammen, så den siste tiden har vi sett etter leilighet. Vi har jo vært hos hverandre omtrent hver eneste dag siden vi kom hjem fra Mexico, og sov jo sammen hver kveld der og, så det er litt mer økonomisk å flytte sammen. Og så er det deilig å slippe å bo i bag hele tiden. Det er mer praktisk i lengden, humrer Thea.

Selv om de bare har vært sammen i noen måneder, er ikke Thea bekymret for å flytte sammen med kjæresten.

Hun tror heller ikke at det å bo sammen 24 timer i døgnet vil føre til krangling.

- Det blir jo veldig spennende, en ny start, et nytt sted og nye prosjekter. Men nei, jeg tror nok ikke det blir noe særlig krangling mellom oss. Vi er ikke så veldig kranglete av oss, sier hun.

Siden Emil nå jobber i Sandvika og Thea i Oslo, er drømmen å finne den perfekte leiligheten i dette området. Men selv om de nå tar forholdet ett skritt videre, avviser Thea at det er planer om bryllup og baby.

- He-he, Emil sier i bakgrunnen nå at vi skal gifte oss, men han bare tuller. Det blir nok ikke med det første, men man har jo drømmer, sier hun lurt.

Og siden mesteparten av tiden nå går med til sparing og bolig-leting, har det foreløpig blitt lite med sommerferie på de to. 

- Vi har jo hatt ganske mye ferie i år vi da, så foreløpig har vi bare vært en langhelg i Danmark og litt rundt omkring i Norge. Nå som vi skal flytte sammen må vi spare litt penger og, men kanskje vi reiser en tur senere i år. Jeg er jo en Thailands-jente jeg vet du, fint vær og billige klær, humrer Thea.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:  - Kjæresten min er en pusegutt