FLYTTER INN: Popstjernen Cheryl Tweedy har invitert «danse-flammen» Derek Hough til å bo hos seg mens han leter etter leilighet.  Foto: Stella Pictures
FLYTTER INN: Popstjernen Cheryl Tweedy har invitert «danse-flammen» Derek Hough til å bo hos seg mens han leter etter leilighet. Foto: Stella PicturesVis mer

Nå blir de «samboere»

- Cheryl gleder seg veldig til å få litt selskap.

SEHER.NO: I vinter verserte det en rekke rykter om at den britiske popstjernen Cheryl Tweedy (27), tidligere Cheryl Cole, skal ha hatt en affære med den amerikanske «Skal vi danse»-stjernen Derek Hough (24). 
 
Og selv om venner av stjernene hevder de kun er »gode venner», har paret blitt observert sammen ved en rekke anledninger.

Det var også under en ferietur med Derek til Tanzania tidligere denne måneden, at Cheryl pådro seg den svært smittsomme tropesykdommen Malaria.

27-åringen ble så syk at hun måtte hasteinnlegges på sykehus, og selv om hun nylig fikk reise tilbake til Storbritannia, sliter hun fortsatt med ettervirkningene av sykdommen.

Ifølge The Sun kommer imidlertid popskjønnheten til å få all den pleien hun trenger fremover.
 
Kilder tabloidavisen har snakket med kan nemlig avsløre at Derek planlegger å flytte inn hos popvenninnen.

Cheryl skal ha invitert Derek til å bo hos seg mens han leter etter en egen leilighet i London, og 27-åringen skal være svært glad for å få litt selskap mens hun nå forsøker å bli frisk.

- Derek har fått mange tilbud om å jobbe i England, og Cheryl er kjempeglad på hans vegne. Hun var mer enn villig til å la ham flytte inn. Hun har blitt mye bedre og gleder seg veldig til å få litt selskap, sier en kilde.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Frykter sykdommen har ødelagt stemmen